Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Bitcoin SV-activiteit stijgt met 761% vóór de BSV-conferentie

Bitcoin SV-gebruikers lijken erg enthousiast te zijn geworden voorafgaand aan de conferentie.


Organische groei

Actieve adressen en transactiets op het Bitcoin SV-netwerk zagen een ongelooflijke groei in de twee dagen voorafgaand aan de CoinGeek Live-conferentie in New York.

Het aantal actieve BSV-adressen groeide van 110.000 op 28 september tot 947.400 vandaag.

Deze enorme stijging vond in slechts 2 dagen plaats en wordt veroorzaakt door de conferentie van GoinGeek Live. Het evenement begon op 30 september om 9 uur ‘s ochtends in New York en loopt tot 2 oktober.

De piek in actieve adressen wekte op Crypto-Twitter veel verbazing op. De grafiek laat zien dat BSV erin is geslaagd het Ethereum-netwerk in te halen midden in een DeFi-boom. Een Twitteraar zei sarcastisch:

“Dit ziet er normaal uit. Organische groei denk ik. Heeft vast niets te maken met #CGLive.”


Is het toeval?

Ondanks de conferentie is het mogelijk dat de piek gewoon toeval is, omdat het netwerk af en toe een aantal ongewone uitbarstingen van activiteit ziet. Actieve adressen stegen kort tot meer dan 1 miljoen op 24 juni en transacties stegen tot 5,5 miljoen op 10 juli.

De CoinGeek Live-conferentie is een online aangelegenheid en bevat sprekers, waaronder de controversiële Greg Wright.

Volgens het rapport van CoinGeek verwerkt Bitcoin SV momenteel meer 2.800 transacties per seconde op zijn mainnet en streeft het naar 50.000. Het aangekondigde Teranode enterprise-tier-protocol streeft naar transactieblokken van 1 TB.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten