Bitvavo Nieuws

Bitvavo voegt weer twee cryptomunten toe: Dusk (DUSK) en Alchemy Pay (ACH)

Crypto beurs Bitvavo voegt opnieuw twee nieuwe munten toe aan haar platform, namelijk Dusk (DUSK) en Algemy Pay (ACH). Dit gebeurd slechts een week na de vorige twee listings. De Amsterdamse crypto beurs blijft hiermee consequent groeien en haar aanbod aan cryptomunten uitbreiden.

Wat is Dusk?

Dusk is een gedecentraliseerd netwerkprotocol en platform voor het creëren en implementeren van vertrouwelijke smart contracts. Het is ontworpen om privacy, veiligheid en schaalbaarheid te bieden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) door gebruik te maken van zero-knowledge proofs (ZKP) en andere privacy-versterkende technologieën.

Dusk Network is gebouwd op basis van het Tendermint-consensusalgoritme, waardoor snelle en veilige transactieverwerking mogelijk is. Het netwerk gebruikt ook een nieuw consensusmechanisme genaamd Segregated Byzantine Agreement (SBA), dat hoge transactie-doorvoer mogelijk maakt terwijl de netwerkbeveiliging wordt gehandhaafd.

Wat is Alchemy Pay?

Alchemy Pay is een wereldwijde betalingsoplossing die het mogelijk maakt om cryptocurrency-betalingen te accepteren en te verwerken. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om betalingen tussen verschillende digitale en fiat-valuta’s mogelijk te maken, waardoor het voor bedrijven en consumenten gemakkelijker wordt om cryptocurrency’s te gebruiken voor dagelijkse transacties.

Momenteel wordt Alchemy Pay ondersteund in meer dan 70 landen met 300 betalingskanalen. Door partnerschappen met marktleiders zoals Binance, Shopify, NIUM en QFPay heeft het platform contactpunten met meer dan 2 miljoen verkopers. Het token ACH van Alchemy Pay is een ERC20-token dat is uitgegeven op de Ethereum-blockchain.

Investeren in nieuwe cryptoprojecten

Bitvavo is een populaire keuze onder zowel beginnende als ervaren investeerders vanwege de gebruiksvriendelijke interface en lage handelskosten. Door Dusk (DUSK) en Alchemy Pay (ACH) toe te voegen aan haar platform, biedt Bitvavo gebruikers de kans om te investeren in veelbelovende projecten en hun portfolio verder te diversifiëren.

Mis deze kans niet om te investeren in Dusk (DUSK) en Alchemy Pay (ACH) op Bitvavo! Maak vandaag nog een account aan via de onderstaande knop en handel €1000 zonder transactiekosten.

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt Floki Inu (FLOKI) cryptomunt toe aan platform
Bitvavo voegt Pepecoin (PEPE) toe
Crypto broker LiteBit houdt ermee op en stuurt klanten naar Bitvavo
Meer nieuws

Meest gelezen

Amerikaans schuldplafond akkoord: mogelijke gevolgen voor crypto
AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
XRP stijgt boven $0,50: Redenen voor de stijging en belangrijke Datum in het verschiet