Blockchain,

Blockchain-aangedreven banenmarktplaats migreert 700.000 gebruikers naar EOS

De door de blockchain aangedreven freelancers marktplaats ‘Moonlighting’ zal zijn ruim 700.000 gebruikersaccounts migreren naar het EOS ontwikkelaars protocol.


Samenwerking Moonlightning & Block.one

Moonlighting is een strategische samenwerking aangegaan met het durfkapitaalfonds van Block.one: EOS VC Fund en met VC-Fund FinLab AG. Gezamenlijk hebben zij een joint venture opgericht en is er een investeringsronde georganiseerd. Hierdoor is er een bedrag van $5 miljoen opgehaald om de overstap van Moonlighting naar de Eos-blockchain mogelijk te maken.


Ondersteuning van DApps op grote schaal

De integratie van Moonlighting op het Eos.io blockchain-protocol maakt het hiernaast mogelijk om de gedecentraliseerde apps (DApps) op grote schaal te ondersteunen. Hierdoor heeft het Moonlighting platform genoeg ruimte om zichzelf door te ontwikkelen.


Belangrijke gegevens blijven bewaard

Na de verhuizing naar het Eos.io-protocol zullen naar verluidt alle Moonlighting-gebruikersprofielen hun gegevens behouden. Hierdoor blijven beoordelingen, verwijzingen en de verificatie van de kwalificaties van gebruikers bewaard gebleven.


Eos maakt grote stappen

Eos (EOS) maakt grote stappen. Zo is de cryptocurrency eerder deze week toegevoegd aan het professionele token-aanbod van Coinbase; Coinbase Pro. Verwacht wordt dat hij binnenkort voor alle Coinbase-gebruikers beschikbaar wordt gesteld.