Bitcoin

Bobby Lee: Bitcoin gaat naar nieuw Hoogtepunt stijgen in 2020

De oprichter en CEO van de ‘Ballet Crypto Wallet Company, genaamd Bobby Lee, vertelt dat de Bitcoin prijs dit jaar flink kan stijgen. Hij verwacht dat Bitcoin in mei de $10.000 zal bereiken door de halving. Daarnaast voorspelt hij dat de BTC prijs tegen december rond de $25.000 zal liggen.


Bitcoin halving kan zorgen voor flinke stijging

Bobby Lee staat bekend om zijn positieve Bitcoin prijsvoorspellingen. In een tweet afgelopen november voorspelde hij bijvoorbeeld dat de munt in 2028 minimaal $500.000 waard zal zijn.

Nu het nog maar een maand duurt totdat de Bitcoin halving plaats gaat vinden, verwacht een grote groep crypto fans dat de prijzen flink gaan stijgen. Dit omdat de eerdere halvings een enorm bullish effect hadden op de koers. Ook Lee verwijst naar de historische gegevens en merkt op:

“Wanneer het nieuwe aanbod wordt gehalveerd en de vraag gelijk blijft of toeneemt, lijkt een koersstijging een zekerheid. Een stijging van 25% tot 50% bij de derde halvering in mei lijkt mij logisch en is een zeer bescheiden verwachting. ”


Inflatie en Bitcoin halving versterken elkaar

Zoals we allemaal weten vecht de wereld op dit moment tegen het coronavirus. Dit gevecht vindt natuurlijk plaats in de gezondheidszorg maar ook op economisch vlak vind er een worsteling plaats. Deze worsteling heeft invloed op de Bitcoin prijs. Lee vertelt: “Ik verwacht de komende weken een enorme stijging van de vraag naar cryptocurrency, aangezien de inflatie van Bitcoin zal vertragen wanneer de halving plaats heeft gevonden. Dit terwijl overheden juist bezig zijn met het creëren van inflatie door enorme hoeveelheden valuta’s bij te drukken. Dit gaat onherroepelijk de vraag naar crypto’s en andere safe haven assets versterken.”

Het halveringsevenement in combinatie met de huidige economische omstandigheden, kan volgens Bobby Lee ervoor zorgen dat de Bitcoin prijs een nieuw hoogtepunt gaat bereiken.

“Ik ben ervan overtuigd dat Bitcoin de piek van eind 2017 zal overschrijden en tegen het einde van 2020 een nieuwe recordhoogte van $25.000 zal bereiken.”

 

Bitcoin nieuws

Waarom stijgt de cryptomarkt vandaag?
Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Waarom het $65.000-niveau cruciaal is voor de Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom