Terra2.0
Altcoin

Breaking: Ook Luna 2.0 schiet plotseling met 225% omhoog

De afgelopen dagen heeft Newsbit veelvuldig geschreven over de enorme rally van Luna Classic. De prijs steeg in een week tijd met honderden procenten omhoog. Luna 2.0 bleef op dat moment achter, maar nu de LUNC rally wat lijkt af te koelen begint de Luna 2.0 prijs ineens razendsnel te stijgen.

LUNA prijs stijgt in 1 dag met 225 procent

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LUNA token rond de $6,53. Dit terwijl de prijs 24 uur geleden nog rond de $1,90 lag. Dat betekent dat de LUNA koers in een dag tijd met meer dan 225 procent is gestegen. Let wel, de LUNA koers is op dit moment zeer volatiel. Slechts enkele minuten geleden lag de koers namelijk nog een stuk hoger, namelijk rond de $7,60.

Vooralsnog is het niet helemaal duidelijk wat de reden is voor de grote LUNA koersstijging. De kans is echter vrij groot dat de hype rondom Luna Classic overgeslagen is naar het nieuwe project. Voor nu is het lastig te voorspellen wat er met de koers gaat gebeuren. Veel analisten noemen het een gevaarlijke pump-en-dump anderen verwachten een enorme winst te kunnen behalen met het kopen van LUNA.

Altcoin nieuws

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’
Near Foundation introduceert revolutionaire blockchainhandtekeningen voor cross-chain interoperabiliteit
Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?