WHALE
Solana

Buy the Dip: Solana whales kopen voor miljoenen dollars aan memecoins

Whales op de blockchain van Solana (SOL) laten er geen gras over groeien en gebruiken de correcties om voor miljoenen dollars aan memecoins te kopen. Dat blijkt in ieder geval uit on-chain data van Loononchain, dat in ieder geval twee Solana whales wist te spotten die voor grote bedragen SLERF, BOME en BODEN inkochten.

Niet alle whales zijn bullish

Overigens zijn niet alle whales op Solana bullish over de toekomst van memecoins. Zo waren er vier verschillende whales die in paniek hun dogwifhat (WIF) verkochten op de voorlopige bodem.

In totaal verkochten zij voor 12,41 miljoen dollar aan WIF, de grootste memecoin op Solana.

Alleen de tijd kan ons leren welke whales hier de juiste beslissing hebben gemaakt. Zeker als het over memecoins gaat is het heel lastig om de toekomst te voorspellen.

In principe zijn dit immers munten zonder onderliggende waarde. Ze varen volledig op speculatie en de memes waarop ze gebaseerd zijn. Zodra mensen klaar zijn met de meme, is het waarschijnlijk ook klaar met de munten in kwestie.

Zo is het behoorlijk riskant om miljoenen dollars in dit soort projecten te stoppen. Je weet immers nooit wat de volgende meme is die de spotlights weet te stelen.

Memecoins met een politiek thema

Loononchain wist te spotten dat de whales op Solana zich momenteel ook focussen op de Politifi-munten. Dat zijn memecoins met een politiek thema, die op het punt lijken te staan om door te breken.

Zo zijn onder andere Jeo Boden en Doland Tremp op de markt verkrijgbaar. Het zou niet verrassend zijn om die munten richting de verkiezingen aan een bijzondere periode van koersstijgingen te zien beginnen.

Natuurlijk is niets gegarandeerd binnen deze sector, maar in principe draait bij memecoins alles om het narratief. Dat narratief zal voor Joe Biden en Donald Trump op een hoogtepunt komen rond de verkiezingen.

Doland Tremp is behoorlijk volatiel, maar over de afgelopen maand staat er na de extreme dalingen alsnog een stijging van ongeveer 60 pocent op de borden voor de memecoin.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana overstijgt Ethereum in winstgevendheid in 2024
Meer dan 1 miljoen nieuwe crypto tokens gelanceerd sinds april
Crypto analist: Solana kan Ethereum binnen één week inhalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?