Cardano prijs stijgt
Cardano

Cardano (ADA) groeit stevig: Nieuwe Lace Wallet update verbeterd voor gebruikers

Het Cardano (ADA) netwerk onderscheidt zich door zijn gestage groei en aanhoudende ontwikkelingsactiviteiten. Het platform is al geruime tijd toonaangevend in ontwikkelingsinspanningen, wat resulteert in regelmatige en innovatieve updates.

Onlangs werd een nieuwe versie uitgebracht voor de populaire wallet Lace die als snelle reactie kwam op feedback van gebruikers, wat de snelle ontwikkelingscapaciteit en gebruikersgerichtheid van het platform onderstreept.

Nieuwe updates in Lace Wallet versterken Cardano’s gebruikerservaring

Lace is een lichtgewicht digitale wallet die speciaal is ontwikkeld voor het Cardano-netwerk en stelt gebruikers in staat om hun ADA-tokens te beheren en te staken. Lace onderscheidt zich van andere wallets door zijn gebruiksvriendelijkheid en geavanceerde functies, zoals multistaking, waarmee gebruikers hun ADA kunnen delegeren aan meerdere stake pools.

Een week geleden werd versie 1.7 gelanceerd, met belangrijke verbeteringen, waaronder uitgebreide limieten voor portefeuille pools. Deze uitbreiding geeft gebruikers meer flexibiliteit en mogelijkheden om hun digitale munten te diversifiëren en hun stakingopbrengsten binnen het netwerk te optimaliseren. Voorheen konden gebruikers hun ADA in maximaal vijf verschillende stake pools inzetten, maar na de update is dit uitgebreid naar maximaal tien stake pools.

Op 22 november volgde versie 1.7.1, die snel werd uitgebracht als reactie op feedback van gebruikers over enkele bugs in de vorige versie. Het primaire doel van deze update was om deze bugs snel te verhelpen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Is de Cardano groei duurzaam?

Hoewel het Cardano-netwerk hard werkt aan het doorvoeren van verbeteringen, is het opmerkelijk dat het aantal actieve adressen is afgenomen. Deze trend suggereert een mogelijke discrepantie tussen de stijging van de ADA-prijs en de daadwerkelijke netwerkactiviteit. Volgens blockchain-analyseplatform Santiment wijst deze divergentie erop dat de prijsstijging van ADA mogelijk meer wordt gedreven door speculatie of externe factoren dan door een werkelijke toename in het gebruik van het netwerk.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Ripple versterkt positie in Japan door nieuwe samenwerking
Waarom deze week cruciaal wordt voor Ripple (XRP)
Crypto analist voorspelt: Ripple (XRP) klaar voor prijsstijging naar 2 dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’