Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano kan $3 bereiken terwijl testnet-implementatie wordt afgerond

De langverwachte Alonzo upgrade van Cardano nadert. Op 12 september zal het netwerk namelijk geüpgraded worden. Het laatste openbare testnet vóór de upgrade zal naar verwachting op 1 september worden geïmplementeerd. Charles Hoskinson, de CEO van Cardano, gaf een update op Twitter en beweerde dat alles klaar is voor de lancering.


Alonzo-update klaar voor lancering

Hoskinson legde uit dat het aanstaande testnet openbaar zal zijn. Ook kan het al door crypto-exchanges worden gebruikt vóór de definitieve implementatie. De Alonzo-upgrade zal smart contractondersteuning integreren in het Cardano-ecosysteem. Hierdoor kan het concurreren met bedrijven als Ethereum en Polkadot. Ook het bedrijf achter Cardano, Input-Output plaatste ene bericht op twitter.


Cardano stevent op ATH af

De ADA-prijs ligt momenteel rond de op $2,77. De ATH van de token werd eerder deze maand neergezet en ligt op $2.97. Opvallend is dat de ADA prijs sinds het begin van deze maand meer dan verdubbeld is. De munt presteert dus geweldig en mede daardoor verwachten veel analisten dat Cardano, in aanloop naar de Alonzo hard fork, de psychologische 3 dollar grens zal gaan doorbreken.

Dit is ook te zien aan het sentiment rond de altcoin, die nog altijd enorm bullish is. De smart contract-upgrade op Cardano wordt een van de belangrijkste upgrades genoemd. De euforie eromheen heeft de prijs aangewakkerd en zal naar verwachting ook na de upgrade de koers opdrijven.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten