Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano zit in een grote opwaartse trend en richt zich op de $1,4

Cardano bevindt zich sinds vrijdag weer in een grote opwaartse trend. De ADA prijs steeg in een week tijd met meer dan 160%. De altcoin lijkt nu klaar om een prijs van $1,40 te bereiken.


Fundamentele analyse

Wat is de reden achter de huidige prijsstijging en moet je nu ADA gaan kopen? De op drie na grootste crypto heeft enorme winsten weten te boeken dankzij mooie fundamentele verbeteringen van het netwerk. Het gaat hier voornamelijk om de aankondiging van de lancering van Smart Contract op het Cardano testnet. Bovendien lijkt de marktpositie van Cardano als de meest gedecentraliseerde crypto valuta, evenals zijn toekomstperspectief in termen van het creëren van smart contracten en smart contractoverdrachten van Ethereum naar het Cardano netwerk, ongelooflijk bullish.

De enorme koersstijging van Cardano zorgt ervoor dat de altcoin significant beter presteert dan Bitcoin en Ethereum. Eigenlijk alleen Binance Coin (BNB) vertoont een zelfde explosieve koersstijging. Cardano heeft op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van $26,6 miljard en heeft daardoor plek 4 van Ripple’s XRP token overgenomen.

Op het moment van schrijven handelt ADA voor $0,868, wat een prijsstijging vertegenwoordigt van 160,10% in vergelijking met de waarde van vorige maand.

Cardano (ADA) koersverloop – Bron: Tradingview

Is Cardano klaar om zijn hoogste punt van $1,40 te bereiken?

De op drie na grootste crypto bevindt zich nog altijd in een opwaartse trend. Als de bulls hogere hoogtepunten blijven neerzetten met hoge volumes, kan de ADA koers op korte termijn stijgen naar $1,40.

De huidige stap van Cardano lijkt erg overbelast en ongezond. Bovendien roepen veel technische analisten dat een kans voor een terugval aanwezig is. Echter, Cardano’s netwerkupgrades en het langetermijnperspectief bewijzen het tegendeel. ADA’s RSI op het dagelijkse tijdsbestek is het overbought gebied binnengedrongen en zit er momenteel diep in. De huidige waarde ligt op 84,67. Toch betekent dit niet dat er een koersval aan zit te komen. Al met al lijkt de Cardano prijs rijp om het psychologische niveau van $1 te doorbreken en vanuit daar door te stijgen richting de $1,40.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten