ethereum
Ethereum

CBEO: Lancering van spot Ethereum ETF bevestigd: 23 juli

De cryptomarkt kijkt vol spanning uit naar de lancering van de spot Ether Exchange-Traded Funds (ETFs). Terwijl de Securities and Exchange Commission (SEC) nog steeds de S-1-aanvragen van de ETF-uitgevers beoordeelt, heeft de Chicago Board Options Exchange (CBOE) bevestigd dat vijf Ether ETFs op 23 juli gelanceerd zullen worden.

Volgens de officiële aankondiging van de CBOE eerder vandaag, heeft de beurs de 21Shares Core Ethereum ETF, Fidelity Ethereum Fund, Invesco Galaxy Ethereum ETF, VanEck Ethereum ETF en Franklin Ethereum ETF genoteerd, die allemaal op 23 juli van start gaan met handelen.

“Wij zijn verheugd aan te kondigen dat één (1) Exchange Traded Product (‘ETP’) zal worden genoteerd op Cboe en zal beginnen met handelen als een nieuwe uitgifte op 23 juli 2024, onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder.”

Zal Ethereum het succes van de Bitcoin ETF’s evenaren?

Volgende week belooft een spannende week te worden voor de cryptomarkt. Sinds de lancering hebben de Bitcoin ETF’s buitengewoon goed gepresteerd en aanzienlijke kapitaalstromen aangetrokken. Dit succes heeft hoge verwachtingen gewekt voor de aankomende Ethereum ETF’s.

De vraag is nu of ook de Ethereum ETF’s hetzelfde succes zullen kennen of dat investeerders minder interesse in Ethereum zullen tonen. Het wordt interessant om te zien hoe de markt reageert en of de Ethereum ETF’s net zo’n impact zullen hebben als hun Bitcoin-tegenhangers.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Waarom de Ethereum koers op het punt staat te exploderen volgens deze indicator
Fidelity: stablecoins creëren scheiding tussen Bitcoin en Ethereum
Analist voorspelt enorme stijgingen voor Ethereum en Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt