Bitcoin, btc
Bitcoin

CEO ARK Invest: ‘Bitcoin koers voor 2030 op $1 miljoen’

Als je het aan ARK Invest CEO Cathie Wood vraagt, dan zal Bitcoin voor het jaar 2030 al een koers van 1 miljoen dollar per stuk bereiken. In een interview met de New Zealand Herald op 7 maart vertelt Wood over haar “nieuwe verwachtingen” wat betreft de groei van de Bitcoin koers.

Waar ze eerder nog de Bitcoin koers van 1 miljoen dollar voorspelde voor 2030, verwacht ze nu dat deze mijlpaal eerder wordt behaald.

Sneller Bitcoin koers van $1 miljoen

Cathie Wood is van mening dat Bitcoin is “getransformeerd” door de introductie van de Spot Bitcoin ETFs in de Verenigde Staten.

Ten overstaan van een mainstream media publiek, vertelt Wood over haar gigantische vertrouwen in de toekomst van de digitale munt. Door het enorme momentum van de ETFs heeft ze die hoge verwachtingen zelfs nog naar boven bij moeten stellen.

Eerder focuste haar ARK Invest zich op een Bitcoin koers van 1 miljoen dollar in 2030, maar nu is het spoorboekje aan het veranderen.

“Dat doel was voordat de SEC ons groen licht gaf en in mijn optiek was dat een enorme mijlpaal, die Bitcoin door de tijd heeft laten reizen”, aldus Wood. Die ook stelt dat het bullish is dat grote wirehouses als Morgan Stanley, Merryl Lynch of Bank of America nog niet van de partij zijn.

Alle platforms moeten Bitcoin nog goedkeuren

“Geen enkel platform heeft Bitcoin nog goedgekeurd, dus alle koersactie die we gezien hebben kwam voor de goedkeuring, wat betekent dat we eigenlijk nog moeten beginnen”, aldus Cathie Wood.

Op basis daarvan verwacht ze dat haar eerdere voorspelling van een Bitcoin koers van 1 miljoen dollar te conservatief is. “Onze target ligt daar nu boven; ver boven, en met onze nieuwe verwachtingen voor institutionele inmenging, zijn de prijsstijgingen die we hadden ingecalculeerd voor het meedoen van de instituties meer dan verdubbeld”, aldus een zeer optimistische Wood.

Overigens wilde ze niet delen wat ARK Invest nu precies van de Bitcoin koers verwacht voor de komende jaren. Voor nu staat er mogelijk weer een spectaculaire week op het programma voor de Bitcoin koers.

Vandaag gaan de Amerikaanse beurzen immers weer open en kan het institutionele publiek weer in de Spot Bitcoin ETFs investeren.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers beleeft sterke week, crypto analist voorspelt meer vuurwerk
Anthony Scaramucci verwacht dat meer pensioenfondsen in Bitcoin zullen stappen
Professionele investeerders stappen massaal in Spot Bitcoin ETFs
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten