Bitcoin stijgt
Bitcoin

Credible Crypto blijft voorlopig bullish over Bitcoin

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto zegt dat Bitcoin naar de koers van 24.900 dollar kan terugvallen en ondanks dat nog steeds op koers kan blijven voor een nieuwe bullmarkt.

Bron: Credible Crypto

“Ik heb de belangrijkste niveaus in deze grafiek gemarkeerd:

  • Het blauwe niveau (rond de 26.400 dollar) is een officiële bevestiging van de inkomende dip.
  • Het oranje niveau (rond de 25.600 dollar) is het ideale target voor deze dip.
  • Het rode niveau (rond de 24.900 dollar) vormt de bullish invalidatie, we moeten niet onder dit niveau komen.

Waar let Credible Crypto op?

Credible Crypto heeft ook een paar tips voor dingen waar we op moeten letten. “Eén metriek waar je op moet letten is de Open Interesse (OI). Je kunt in de bovenstaande grafiek zien dat minder dan de helft van de OI die is toegenomen tijdens deze pomp tot dusver is gesloten.

Als we onder de blauwe lijn breken, dan zou dat wat liquidaties moeten veroorzaken en ons richting oranje pushen, vanwaar de OI zal beginnen te sluiten. Zodra de OI van deze pomp compleet is gereset, is dat waarschijnlijk een signaal dat de meerderheid van de neerwaartse koersactie compleet is”, aldus Credible Crypto.

Het belangrijkste volgens de analist is dat de Bitcoin koers boven de 24.900 dollar blijft. Als dat lukt is het bullish-narratief wat Credible Crypto voert nog altijd van toepassing.

Het perfecte scenario

In het perfecte scenario voor Bitcoin ziet Credible Crypto de koers onder de oranje lijn terechtkomen, maar weet het de rode lijn te houden, waardoor de bullish structuur van de markt intact blijft. “Laten we rustig afwachten hoe de zaak zich zal ontwikkelen”, aldus Credible Crypto.

Verder claimt de analist dat Bitcoin weleens een correctieve Elliott Wave W-X-Y patroon kan vormen. Dat zou de Bitcoin koers tot de 25.000 dollar kunnen brengen, voordat een uitbraak voorbij de 28.000 dollar een bullmarkt zou bevestigen.

Het is volgens hem belangrijk dat de koers er dan ook daadwerkelijk in slaagt om voorbij de 28.000 dollar te schieten.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

ChatGPT CEO Sam Altman investeert miljoenen in nieuw Bitcoin-bedrijf
‘Bitcoin kan aan mini-parabool naar 60.000 dollar beginnen’
Analist deelt tijdlijn voor nieuwe all-time high van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers