Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Crypto analist: “De Ripple (XRP) rally is nog niet voorbij”

Ondanks dat de Ripple koers in 7 dagen tijd al met meer dan 47 procent is gestegen, geloven verschillende analisten dat het beste nog moet komen voor XRP. Ook de bekende Twitter analist Credible Crypto verwacht dat de rally nog niet voorbij is.


XRP kan in de komende weken stijgen tot $1,60

Credible Crypto merkte op dat hij verwacht dat de Ripple koers de komende week zijn rally door zal zetten. Eerst richting het psychologische niveau van $1,00 en daarna richting de $1,60. Een dergelijke prijsstijging lijkt mogelijk zolang de XRP koers boven het niveau van $0,70 – $0,80 blijft.

Nu er een paar dagen zijn verstreken – verwacht ik een voortzetting naar boven. Dit is mogelijk zolang .70-.80 wordt vastgehouden, tweette Credible Crypto.

De analist merkte ook op dat de XRP/BTC grafiek er ook zeer positief voorstaat. Ripple heeft namelijk zijn sterkste dagelijkse candle gezien in zes maanden tijd. Hij vertelt dat XRP hiermee de dalende trendlijn heeft doorbroken, wat zeer bullish is.


Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De Ripple rechtszaak bepaalt de prijs van de XRP token

Ondanks dat Ripple er dus technisch gezien goed voorstaat, blijft de grootste factor nog altijd de rechtszaak van de SEC tegen het bedrijf. Sinds de rechtszaak werd aangekondigd, crashte de XRP koers en de munt is sindsdien nooit meer op zijn oude niveau gekomen. Bedenk maar eens dat de XRP prijs begin 2018 een all time high van $3,40 bereikte.

XRP heeft een turbulente start van het jaar 2022 doorgemaakt. De prijs crashte zelfs even tot onder de $0,57, maar positieve uitspraken van rechter Analisa Torres in het voordeel van Ripple lieten de prijs voor het eerst sinds december 2021 boven de $0,90 stijgen.

Recente ontwikkelingen in de rechtszaak suggereren dat rechter Torres de zaak tegen Ripple waarschijnlijk zou afwijzen, maar de aanklachten tegen de bedrijfsleiders Brad Garlinghouse en Chris Larsen zullen niet worden ingetrokken.

De uitkomst van de zaak zal niet alleen een belangrijke bepalende factor zijn voor de prijs van XRP, maar het zal ook suggereren hoe cryptocurrencies in de toekomst zullen worden geclassificeerd.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten