XRP, ripple
Ripple

Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt

Volgens de populaire crypto-analist “Steph is Crypto” staat XRP aan de vooravond van een enorme prijsstijging. Ondanks de huidige matige prestaties van de digitale munt, ziet hij juist nu een kans om in te stappen. In zijn meest recente analyse voorspelt Steph dat de waarde van XRP in de toekomst kan oplopen tot wel $40.

Korte termijn: signalen van herstel

Steph baseert zijn optimisme onder andere op de dagelijkse grafiek van XRP. Hij heeft een omgekeerd kop-en-schouderspatroon geïdentificeerd, een bekend teken van een opwaartse beweging in de markt. Als XRP erin slaagt om boven de $0,65 te sluiten, verwacht de analist dat de koers zou kunnen stijgen naar $1,11. Dit zou een indrukwekkende stijging van bijna 110% betekenen ten opzichte van de huidige prijs van $0,53, en de hoogste waardering in drie jaar tijd.

Lange termijn: koers richting $40?

Ook voor de lange termijn blijft Steph positief. Op de maandelijkse grafiek ziet hij dat XRP zich in een symmetrische driehoek bevindt, een patroon dat vaak voorafgaat aan grote prijsbewegingen. Als de koers uit deze driehoek breekt, zou XRP volgens zijn analyse kunnen stijgen naar een verbazingwekkende $40 — een winst van meer dan 7.300%.

Positieve verwachtingen onder experts

Steph is niet de enige die gelooft in de potentie van XRP. Het recente optimisme is mede aangewakkerd door de juridische overwinning van Ripple op de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), al blijft er nog een kans op hoger beroep.

Edward Farina, hoofd van sociale adoptie bij XRP Healthcare, deelt het optimisme van Steph en voorziet een “perpetual bull cycle” waarin XRP zonder grote terugval blijft stijgen. Ook Jay Grissom, een andere analist, verwacht veel van XRP en wijst op de toenemende adoptie van de munt voor internationale betalingen. Grissom stelt zelfs dat XRP in de toekomst de $100 zou kunnen bereiken.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten