Solana, SOL
Solana

Crypto analist: Solana koers is klaar voor gigantische koersstijging

De cryptomarkt heeft de afgelopen zeven dagen uitermate goed gepresteerd. De Bitcoin koers is bijvoorbeeld met 12 procent gestegen. Solana doet het ook bijzonder goed en de SOL koers is in dezelfde periode met meer dan 20 procent gestegen.

Dit zou wellicht nog maar het begin zijn van een grote prijsstijging. Crypto-analist Cryptobusy wijst op een gigantische bullish pennant die zich heeft gevormd op de prijsgrafiek van Solana, wat zou kunnen zorgen voor een enorme prijsstijging in de nabije toekomst.

“Let op deze prijsactie,” verteld de analist. Ondertussen gelooft een andere crypto analist genaamd InvestAnswers dat “Solana nog steeds indrukwekkende kracht vertoont” ten opzichte van de rest van de cryptomarkt.

Kritieke niveau van $163 voor Solana koers

Op de korte termijn ziet de Solana koers er redelijk positief uit. Het $163 niveau, waar de koers nu ongeveer ligt, is een belangrijk niveau. Als de Solana koers boven dit niveau weet te stijgen, zou dat een zeer positief teken zijn. Volgens crypto-analist ‘Honey’ zou de koers dan spoedig naar het $192 niveau kunnen stijgen.

Analisten waarschuwen echter ook voor een risico op een koersval. Als Solana het $163 niveau niet weet te doorbreken, zou de koers kunnen dalen naar het $140 niveau.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Analist verwacht daling voor Solana: ‘Grafiek ziet er vreselijk uit’
Crypto whale verkoopt voor bijna $100 miljoen aan Solana
Solana breekt records: Populariteit stijgt en investeerders verwachten explosieve groei
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?