Ripple, xrp
Ripple

Crypto-analist voorspelt explosieve groei: XRP kan 56x in waarde stijgen

De populaire crypto-analist EGRAG heeft een opmerkelijke prijsvoorspelling gedaan voor XRP. Volgens de analist kan de prijs van deze veelbesproken altcoin een niveau van $33 bereiken, wat neerkomt op een groei van maar liefst 56 keer de huidige koers. EGRAG baseert zijn voorspelling op diverse technische indicatoren, zoals de Fibonacci-niveaus en de Elliott Wave-theorie.

Huidige situatie: weerstand op $0,60

Op dit moment kampt de XRP-prijs nog steeds met het doorbreken van het weerstandsniveau rond $0,60. In de afgelopen 30 dagen heeft de altcoin meerdere pogingen ondernomen om deze barrière te doorbreken, maar telkens zonder succes. Zo mislukte ook de meest recente poging op zaterdag, waarbij de munt opnieuw onder de $0,60 zakte. Het niveau van $0,60, gevolgd door $0,65, vormt een van de sterkste weerstanden van het afgelopen kwartaal en blijft cruciaal voor beleggers en handelaren om in de gaten te houden.

XRP-prijs kan $33 bereiken

EGRAG is echter optimistisch en stelt op zijn social media-account op X (voorheen Twitter) dat het niet lang hoeft te duren voordat XRP boven deze weerstand uitstijgt. In een positief scenario kan de altcoin zelfs doorstoten naar het derde Fibonacci-niveau, wat een prijsniveau van $33 zou betekenen voor XRP.

Hoewel een prijs van $33 onwaarschijnlijk klinkt, wijst de analist erop dat het historisch gezien zeker mogelijk is. Zo bereikte Ethereum (ETH) tijdens een eerdere bullrally een Fibonacci-niveau van 4,27. Indien XRP een soortgelijk niveau behaalt, zou dat resulteren in een koers van maar liefst $1.780. EGRAG erkent dat dit zelfs voor hem onrealistisch lijkt, maar het toont volgens hem wel aan wat er theoretisch mogelijk is binnen de cryptomarkt.

Is de prijsvoorspelling realistisch?

Als XRP daadwerkelijk een prijs van $33 zou bereiken, zou dit betekenen dat het ruimschoots zijn oude all-time high van $3,40 overschrijdt. Ook zou de marktkapitalisatie van XRP stijgen tot boven de $1,8 biljoen, wat meer is dan de huidige totale waarde van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) samen. De vraag blijft dan ook of het realistisch is dat XRP dergelijke prijsniveaus haalt.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Ripple nieuws

Optimisme voor XRP: Analist ziet vergelijkbaar groeipotentieel als Tesla in 2010
Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Staat Ripple (XRP) op het punt van een explosieve uitbraak?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Meest betrouwbare Bitcoin-signaal springt op groen