Ripple, xrp
Ripple

Crypto analist voorspelt: Ripple (XRP) gaat naar $11 stijgen

XRP heeft in de afgelopen maanden een aanzienlijke daling meegemaakt. Het bereikte een lokale piek van $0,72 in november vorig jaar, maar heeft sindsdien een dalende trend ingezet. Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld voor $0,52, wat een daling van ongeveer 28% betekent. Hiermee is XRP een van de meest geraakte tokens in deze periode.

Ondanks deze neerwaartse trend, heeft de gerenommeerde crypto-analist XForceGlobal een aanzienlijke stijging voorspeld, waarbij de prijs van XRP zou kunnen oplopen tot $11. Deze voorspelling is gebaseerd op de observatie van een symmetrische driehoek die zich sinds 2021 heeft gevormd. Deze formatie omvat een dalende bovenste trendlijn en een stijgende onderste trendlijn. De onderste trendlijn werd geïdentificeerd na een dieptepunt van $0,10 in maart 2020, terwijl de bovenste trendlijn zich vormde na een piek van $1,96 in april 2021.

XForceGlobal stelt een optimistisch prijsdoel voor XRP in het bereik van $9 tot $11, op voorwaarde dat het driehoekspatroon zich manifesteert. In het meest gunstige scenario zou dit een indrukwekkende stijging van meer dan 2.000% betekenen. De analist verwacht dat XRP eerst verder zal dalen om de onderste trendlijn opnieuw te testen, waarna een aanzienlijke opwaartse stijging zou kunnen volgen, resulterend in een uitbraak uit de driehoekspatroon.

Innovatie en adoptie: XRP Ledger integreert Ethereum functionaliteiten

Om significante groei te bereiken, moet XRP aanzienlijke innovaties doorvoeren die de adoptie van de munt bevorderen. Een cruciale ontwikkeling is de integratie van de Ethereum Virtual Machine (EVM) sidechain met de XRP Ledger (XRPL), de basisinfrastructuur van XRP. Deze vooruitgang, geleid door Peersyst Technologies, stelt ontwikkelaars in staat om Ethereum (ETH) functionaliteiten, zoals smart contracts, op de XRPL uit te voeren.

Deze upgrade verbetert niet alleen de snelheid van transacties, maar zorgt er ook voor dat transacties definitief worden na elke blokbevestiging. Dankzij deze integratie zal de XRPL in staat zijn om tot 1.000 transacties per seconde te verwerken en om de 5 seconden een nieuw blok te produceren. Deze verbetering vormt een belangrijke stap vooruit voor XRP en kan leiden tot een breder gebruik van zijn blockchain in diverse toepassingen, wat de weg kan effenen voor grotere adoptie en waardevermeerdering.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
CEO van Ripple steunt Ethereum in strijd tegen SEC
Ripple (XRP) kondigt nieuwe samenwerking aan
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC