XRP_Persbericht
Ripple

Crypto analist voorspelt scherpe stijging voor XRP koers naar $33

Al geruime tijd zijn de ogen van veel cryptohandelaren gericht op XRP. Veel handelaren geloven dat deze cryptomunt een van de grootste potentiëlen heeft om enorm in waarde te stijgen.

Nu de rechtszaak ten einde loopt en we nog moeten afwachten of de SEC in beroep gaat, wordt de situatie steeds spannender. Dit geldt vooral nu veel technische analisten wijzen op een gigantisch bullish descending triangle, een patroon dat de koers snel omhoog zou kunnen laten schieten.

Is dit het moment om nog op tijd in te stappen? Volgens crypto-analist Bobby A. wel. In een bericht op X uitte hij zijn grote optimisme over XRP en gaf hij aan te verwachten dat de munt binnenkort een explosieve prijsstijging zal doormaken.

De crypto-analist deelde een grafiek waarin hij zijn verwachtingen voor XRP liet zien. Opmerkelijk is dat de grafiek suggereert dat XRP bezig is met het vormen van een uitbraakpatroon op de maandelijkse tijdsperiode, wat erop wijst dat XRP klaar zou kunnen zijn voor een gigantische stijging als het boven de huidige weerstandsniveaus uitkomt.

Veel analisten hebben gewezen op deze mogelijke uitbraak van XRP. Sommigen hebben zelfs voorspeld dat XRP hierdoor zijn grootste rally ooit zou kunnen beginnen.

Doelstellingen en verwachtingen voor XRP

Bobby A’s eerste doel voor XRP is een stijging naar $0,8722, wat een groei van 45% zou vereisen ten opzichte van de huidige prijs van $0,6014. Dit zou ook betekenen dat XRP boven de langetermijn dalende trendlijn zou breken, wat zeer positief nieuws zou zijn.

Zodra deze mijlpaal is bereikt, verwacht Bobby A dat XRP zal mikken op de $1-grens, met specifieke doelen bij $1,34 en $1,72.

Vanaf dat punt zal XRP in eerste instantie tegen flinke weerstanden aanlopen voordat het zou kunnen doorstoten richting zijn All-Time High. Pas als dat niveau gebroken is, is XRP volgens hem echt klaar voor een spectaculaire prijsstijging.

De handelaar legt uit dat zodra de weerstand rond de All-Time High van XRP is doorbroken, de koers snel zou kunnen stijgen naar $5,31 en mogelijk zelfs naar $13.

Wat echter echt opvallend is, is dat $13 niet eens het hoogste prijstarget van Bobby A voor XRP is. De grafiek wijst namelijk ook op een mogelijk prijstarget van maar liefst $33, wat een indrukwekkende groei van 5.387% ten opzichte van de huidige prijs zou betekenen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13