Exchange

Crypto exchange OKEx is bezig met eigen blockchain

De in Hong Kong gevestigde cryptocurrency exchange OKEx is bezig om zijn eigen blockchain én gedecentraliseerde exchange te ontwikkelen.


Blockchain OKChain

Het bedrijf laat weten dat zijn eigen blockchain de naam OKChain heeft gekregen. Deze bevindt zich momenteel in de ontwikkelingsfase. OKEx verwacht dat deze blockchain rond juni van dit jaar kan worden getest. Hiernaast is het bedrijf bezig om een gedecentraliseerde crypto exchange op te starten, waar deze blockchain als basis voor dient. Wanneer de gedecentraliseerde cryptocurrency exchange wordt gelanceerd is helaas nog onbekend.


OKEx OKB-Token

Hiernaast is OKEx bezig om zijn eigen utility-token, genaamd OKB, te ontwikkelen. Deze zal gebaseerd zijn op de ERC-20 blockchain en zal worden gemigreerd zodra de OKChain blockchain stabiel is. Naar verluidt kan de OKB worden gebruikt om tokens te kopen.


Uitbreiding

OKEx is de afgelopen periode begonnen met het uitbreiden van haar portfolio. Zo heeft het bedrijf afgelopen week de op Tron gebaseerde Stablecoin Tether (USTD) toegevoegd aan haar portfolio. Hiernaast maakte het eerder deze maand de cryptocurrency Tron beschikbaar op haar platform. Niet veel eerder maakte het bedrijf Ripple (XRP) en Bitcoin Cash (BCH) toe op hun platform.