Ripple, xrp
Ripple

Crypto experts voorspellen forse XRP koersstijging naar 2 tot 3 dollar

De populaire crypto-analist DustyBC is erg optimistisch over de koers van XRP. In een bericht op X legde de expert uit dat de prijs van deze altcoin aanzienlijk kan stijgen als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Symmetrisch driehoekspatroon signaleert grote beweging

XRP staat momenteel rond de $0,621 en ontwikkelt een zogenaamd symmetrisch driehoekspatroon. Dit patroon wijst vaak op een consolidatiefase, waarin de prijs zich voorbereidt op een mogelijke grote beweging omhoog.

Volgens DustyBC geeft dit symmetrische driehoekspatroon een sterke indicatie van een aanzienlijke prijsstijging, die de XRP-prijs naar $2-3 of hoger zou kunnen brengen. Als de altcoin dit niveau behaalt, zou dat een toename van maar liefst 270% betekenen ten opzichte van de huidige prijs.

Zo’n rally zou de XRP-koers aanzienlijk dichter bij het recordniveau van $3,40 brengen. Beleggers wachten al meer dan zes jaar op een nieuw prijsrecord voor de munt.

Andere analisten zijn ook bullish

Ook andere analisten zijn optimistisch over XRP. Analist Captain Faibik voorspelt een vergelijkbare prijsstijging als DustyBC en ziet een mogelijke stijging tot $2,50 bij een doorbraak.

Analist JackTheRippler is zelfs nog positiever en vergelijkt de huidige situatie met die van 2017. Destijds leidde een vergelijkbaar technisch patroon tot een indrukwekkende rally van maar liefst 60.000% voor XRP. Toch is het onwaarschijnlijk dat een dergelijke stijging nu realistisch is.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien XRP of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Ripple nieuws

Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Zuid-Koreaans bedrijf integreert XRP in betalingssysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’