Crypto analist
Tron

Crypto handelaar verandert $650 in $67.000 binnen 7 uur

Ondanks dat de cryptowereld momenteel een beetje vast lijkt te zitten, vinden investeerders nog altijd kansen om veel geld te verdienen. Zo blijkt ook uit een voorbeeld van een cryptohandelaar die meer dan 67 duizend dollar verdiende in slechts 7 uur door meme coins te verhandelen op het Tron-netwerk.

Een enorme winst in slechts 7 uur

De handelaar heeft 5.000 TRX, ter waarde van $650, geïnvesteerd om 6,87 miljoen Sundog (SUNDOG) te kopen. Vervolgens verkocht hij 4,57 miljoen SUNDOG voor 522.840 TRX, ter waarde van $68.000, en realiseerde daarmee een winst van $67.300, volgens gegevens gedeeld door Lookonchain in een X-post op 16 augustus.

Volgens het blockchain-analyseplatform vonden deze transacties plaats binnen slechts zeven uur, waarin de cryptohandelaar een rendement van 104 keer zijn oorspronkelijke investering behaalde. Hij bezit bovendien nog steeds 2,29 miljoen SUNDOG, wat goed is voor een ongerealiseerde winst van $76.000.

Transacties van crypto handelaar
Transacties van crypto handelaar – Bron: Lookonchain

Sundog koers schiet gigantisch hard omhoog

Ondertussen werd Sundog op het moment van schrijven verhandeld voor $0,05607, wat neerkomt op een indrukwekkende stijging van 80.296,84% in slechts één dag.

Hoewel deze cryptohandelaar aanzienlijke winsten heeft behaald door zorgvuldig te handelen in deze meme coin, is het belangrijk om zeer voorzichtig te zijn bij het verhandelen van kleine memecoins. De prijzen van deze tokens kunnen namelijk extreem fluctueren, zoals duidelijk wordt uit het gedrag van Sundog.

Win VIP-tickets voor de Dutch GP met OKX

Wil je de cryptowereld betreden en misschien Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een exclusieve samenwerking tussen Newsbit en OKX krijg jij als lezer een unieke aanbieding.

Maak nu een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van maar liefst €50, helemaal gratis. Daarbovenop krijg je ook nog eens een gratis McLaren pet (t.w.v. €30+) thuisbezorgd!

Maar dat is nog niet alles – je maakt ook kans op geweldige prijzen, zoals een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!* Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan!

Let op: voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Altcoin nieuws

Chainlink blijkt enorm populair op social media, een aankomende stijging op komst?
Crypto analist: Deze 4 cryptomunten koop ik voor de lange termijn
Dit zijn de 3 best presterende cryptomunten van de afgelopen week
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde