Bitcoin whale
Bitcoin

Crypto whale koopt voor $961 miljoen aan Bitcoin tijdens marktcrash

Gisteren ervoer de cryptomarkt een enorme crash, waardoor de koers van Bitcoin tot onder de 59 duizend dollar zakte. Deze scherpe daling leidde tot massale paniekverkopen onder ongeruste crypto-investeerders. Voor ervaren beleggers vormde deze dip echter een uitgelezen kans om Bitcoins te kopen in afwachting van de verwachte bull run.

Het vertrouwen van ervaren crypto-beleggers in Bitcoin blijkt duidelijk uit de handelingen van een zogenaamde ‘crypto whale’. Tijdens de recente marktdip, te midden van massale paniekverkopen, kocht deze whale voor maar liefst $961 miljoen aan Bitcoin. Dit benadrukt hoe zij kansen zien waar anderen zich terugtrekken.

Is dit de tijd om Bitcoin te kopen?

Zoals eerder in dit bericht vermeld, heerst er momenteel veel angst op de cryptomarkt. Dit is duidelijk te zien aan de Crypto Fear & Greed Index, die in enkele weken tijd is gedaald van 91 naar 44 punten.

Ervaren handelaren weten echter dat juist tijdens deze angstfases de grootste winsten kunnen worden gemaakt. Het kopen van cryptovaluta tijdens deze periodes wordt vaak gezien als het ideale moment om in te stappen.

Stabilisatie op de cryptomarkt na koersval door Mt. Gox nieuws

De cryptomarkt lijkt vandaag te stabiliseren, waarbij de prijs van één Bitcoin weer boven het niveau van 60 duizend dollar uitkomt, wat aangeeft dat de ergste schok wellicht achter ons ligt.

Deze recente koersval kan grotendeels worden toegeschreven aan het nieuws dat Mt. Gox, de failliete cryptobeurs, in juli begint met het terugbetalen van investeerders, wat voor veel verkoopdruk zorgde.

Hoewel dit nieuws een schaduw werpt over Bitcoin, biedt het stabiliseren van de markt een perspectief dat we wellicht weer omhoog kunnen kijken na dit specifieke evenement.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin herwint dominantie terwijl interesse in Runes sterk afneemt
Peter Brandt geeft grote waarschuwing over Bitcoin koers
Bitcoin ETF’s zien instromen kelderen, maar positieve reeks blijft intact
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers