Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

De 15e BNB coin burn zal binnen één maand plaatsvinden

De oprichter van Binance, genaamd Changpeng Zhao, laat vandaag via Twitter weten dat het ongeveer een maand zal duren voordat de volgende tokeb-burn plaatsvindt.


Nog één maand tot de burn

Zhao heeft laten weten dat de 15e BNB-token burn over ongeveer een maand zal plaatsvinden. Hij gaf deze schatting naar aanleiding van een Twitter-vraag over het evenement. Hieronder staat zijn antwoord en de tweet waarin de vraag gesteld wordt.


Binance Coin daalt met 14% als gevolg van nieuws over de CFTC die Binance onderzoekt

Gisteren werd de crypto wereld even opgeschrikt door nieuws van de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission. De commissie onderzoekt namelijk of Binance welbewust Amerikanen toestond om derivaten te verhandelen op het platform, terwijl dat niet mag van de regelgeving. Nadat het nieuws naar buiten kwam daalde de koers met 14%. Vandaag is dit verlies echter alweer goedgemaakt.

Opgemerkt moet worden dat de CFTC Binance niet heeft beschuldigd van wangedrag en dat nieuws over het onderzoek misschien overdreven is. Zhao wees er snel op dat crypto-investeerders snel zullen ontdekken dat het ‘FUD’ was waardoor de koers daalde, zoals te zien is in de volgende tweet.


Binance Coin is 42x meer waard sinds maart

Op het moment van schrijven is Binance Coin hersteld van de dip van gisteren en ligt de prijs rond de $280. De prijsprestaties van BNB van de afgelopen tijd zijn uitzonderlijk te noemen. Precies een jaar geleden was 1 BNB token namelijk maar $6,40 waard. Dat betekent dus dat de Binance Coin koers in één jaar tijd met een factor van 42x gestegen is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten