Cardano prijs stijgt
Cardano

Deze Cardano indicatoren wijzen op een verdere koersstijging

Cardano (ADA) heeft recent een indrukwekkende stijging laten zien, met een koersstijging van bijna 20% in de afgelopen dagen. Deze opwaartse trend wordt ondersteund door verschillende bullish metrieken, wat suggereert dat er een verdere koersstijging aanstaande kan zijn.

De DeFi-sector binnen het Cardano-netwerk wint aan populariteit, wat zichtbaar is aan de toename van de Total Value Locked (TVL) – een indicator voor de totale waarde van cryptovaluta die in smart contracts op een platform of protocol is vergrendeld. Volgens DeFi Lama heeft Cardano recent een nieuw lokaal hoogtepunt bereikt met een TVL van $251 miljoen. Dit cijfer nadert het historische record van $323 miljoen, behaald in maart, wat wijst op een groeiende betrokkenheid en vertrouwen in het platform.

TVL Cardano
TVL Cardano – DeFiLama

Naast de bloeiende DeFi-sector zien we een toename in actieve adressen op Cardano, wat duidt op groeiende activiteit en interesse. Opvallend is ook de aandacht van ‘whales’ (grote investeerders) voor het project. In slechts de eerste vier dagen van november waren er meer dan 3.200 whale-transacties, wat de totale hoeveelheid van oktober overstijgt. Deze significante toename in grote transacties wijst op een groeiend vertrouwen van deze investeerders in Cardano.

Op het gebied van blockchainontwikkeling neemt Cardano zelfs een leidende positie in. Volgens het blockchainanalyseplatform Santiment heeft Cardano het hoogste aantal GitHub commits vergeleken met andere projecten. Al deze factoren samen wijzen op een potentieel positieve trend voor de ADA-koers.

Cardano in zee met Polkadot

Cardano blijft ondertussen ook aan zijn fundamentals werken door middel van een samenwerking met Polkadot (DOT). Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van interoperabiliteit tussen diverse blockchain netwerken en het verbeteren van hun schaalbaarheid. Cardano zal profiteren van Polkadots Substrate-framework, een veelzijdige toolkit voor softwareontwikkeling. Dit maakt een meer gepersonaliseerde en efficiënte integratie van partnerketens in het Cardano ecosysteem mogelijk, waardoor nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars en validators ontstaan.

De oprichters van beide platforms, Charles Hoskinson van Cardano en Gavin Wood van Polkadot, die beiden medeoprichters waren van Ethereum (ETH), zien deze alliantie als een kans om blockchain technologie naar een hoger niveau te tillen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht ADA of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Cardano nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Cardano had gekocht
Google Bard voorspelt de Cardano prijs voor begin 2024
Cardano (ADA) bereikt nieuw jaarlijks hoogtepunt na stijging van 10% – Kan het $1 bereiken?
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers