Floki Inu
Altcoin, Floki

Dit is waarom de FLOKI koers met 20 procent stijgt vandaag

Floki is vandaag de best presterende cryptomunt, en laat daarmee ETH, PEPE en BONK achter zich. De Floki koers is vandaag met maar liefst 20% gestegen en heeft in de afgelopen zeven dagen zelfs een stijging van 34% gezien.

Deze indrukwekkende prestaties maken Floki één van de populairste cryptomunten van dit moment.

Groot FLOKI nieuws opkomst?

Floki heeft op Twitter aangekondigd dat er vandaag groot nieuws zal komen, wat grotendeels verantwoordelijk is voor de recente prijsstijging. Hoewel de details nog onbekend zijn, heeft de anticipatie al geleid tot een toename in handelsvolumes en prijsstijgingen. Floki is momenteel de #1 trending munt op zowel de cryptobeurs Binance als OKX.

Memecoins zijn hot

Memecoins presteren al tijden uitzonderlijk goed op de cryptomarkt. PEPE heeft in de afgelopen week zijn all-time high doorbroken en een winst van 78 procent geboekt in slechts zeven dagen tijd. Ook de koers van BONK is indrukwekkend gestegen, met een winst van 50 procent in een week.

Daarnaast heeft FLOKI een stijging van 35 procent laten zien in dezelfde periode. Deze opmerkelijke prestaties laten zien dat memecoins een blijvende en groeiende interesse genieten onder beleggers.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht FLOKI of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?