crypto prijzen stijgen
Altcoin

Dit zijn de 3 best presterende cryptomunten van de afgelopen week

Met de recente opleving van Bitcoin (BTC) zien we weer een voorzichtig groene golf door de cryptomarkt gaan. Naast Bitcoin springen ook bekende namen zoals Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) en Toncoin (TON) eruit met mooie dagelijkse winsten.

Dogecoin domineert in de top 10

Als we naar de prestaties van de afgelopen zeven dagen kijken, valt vooral Dogecoin op binnen de top 10. Maar buiten deze grote speler zijn er een paar tokens die ondanks de volatiliteit schitterden met indrukwekkende winsten. We duiken in de cijfers van de afgelopen week.

Quant (QNT): +17% in één week

Quant (QNT) is de eerste token die deze week sterke resultaten heeft geboekt. Quant is een pionier die traditionele systemen verbindt met blockchaintechnologie. Hun Overledger-platform is het enige multi-chain blockchain systeem dat momenteel bestaat, wat het een unieke positie in de markt geeft.

Met een marktkapitalisatie van ruim $1 miljard is Quant een gevestigde naam. Investeerders lijken vertrouwen te hebben in QNT, dat deze week met 17% steeg.

Fantom (FTM): Snelle transacties en sterke groei

Fantom (FTM), een van de rijzende sterren van de bullrun, is een layer-1 blockchain die uitblinkt door zijn snelheid en de mogelijkheid voor stakers om invloed uit te oefenen op netwerkontwikkelingen.

Deze sterke fundamenten zorgden ervoor dat FTM in de afgelopen zeven dagen net als QNT met 17% is gestegen. Met een marktkapitalisatie van $1,3 miljard blijft Fantom een kracht om rekening mee te houden.

BinaryX (BNX): +29% dankzij innovatie in real estate

De laatste token die opvalt is BinaryX (BNX). Deze relatief onbekende speler heeft een marktkapitalisatie van minder dan $400 miljoen, maar steeg de afgelopen week met maar liefst 29%. BinaryX bevindt zich in de opkomende niche van Real World Assets (RWA) binnen crypto, waar investeerders fractionele eigendommen in bijvoorbeeld vastgoed kunnen kopen.

Stel je voor dat je een aandeel in een villa op Bali kunt bezitten en een passief inkomen kunt verdienen. BinaryX maakt dit mogelijk, en de potentie van RWA kan de komende jaren enorme proporties aannemen. Lees hier meer over de kracht van RWA in crypto.

Start vandaag bij de veiligste crypto-beurs Kraken

Wil je de cryptowereld betreden en misschien Quant of andere cryptomunten kopen? Grijp dan nu je kans en start vandaag nog bij Kraken, de veiligste en meest vertrouwde crypto-beurs ter wereld. Miljoenen gebruikers wereldwijd handelen al op Kraken. Mis de kans niet—maak binnen 2 minuten een account aan en begin vandaag nog met handelen!

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten