crypto stijgt
Altcoin

Dit zijn de 3 best presterende crypto’s van het moment

Na een onrustige periode in augustus lijkt de cryptomarkt weer op te veren. Bitcoin (BTC) boekte de afgelopen week een stijging van 4,2%, terwijl ook andere grote cryptomunten zoals XRP en Cardano (ADA) hun waarde zagen toenemen. Maar naast deze bekende namen zijn er enkele cryptomunten die zelfs nog grotere winsten noteren.

Quant (QNT)

De uitblinker van dit moment is Quant (QNT), dat in de afgelopen week bijna 27% wist te stijgen. Quant is een blockchainplatform dat is ontworpen om interoperabiliteit tussen verschillende blockchains te vergemakkelijken. Dit bereikt het via de Overledger-technologie, die blockchains met elkaar verbindt en het gebruik ervan stroomlijnt. Hierdoor kunnen ontwikkelaars met Overledger gedecentraliseerde applicaties (dApps) bouwen die op meerdere blockchains werken.

Fantom (FTM)

Ook investeerders in Fantom (FTM) hebben weinig reden tot klagen. Deze cryptomunt zag afgelopen week een indrukwekkende stijging van 26%. Fantom is een blockchainplatform dat, net als veel andere, gericht is op snelheid, schaalbaarheid en veiligheid. Het behaalt zijn hoge snelheid dankzij een uniek consensusmechanisme, wat de recente toegenomen interesse verklaart.

Artificial Superintelligence Alliance (FET)

Artificial Superintelligence Alliance (FET) maakte begin 2024 furore. In korte tijd steeg de waarde van de munt met maar liefst 1.625%, waarmee het een nieuwe all-time high (ATH) bereikte van $3,45.

Destijds stond de token bekend als Fetch.AI, maar inmiddels is het samengevoegd met twee andere projecten: SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN). Het doel van deze fusie is het versnellen van de ontwikkeling van een gedecentraliseerde artificial general intelligence (AGI) en uiteindelijk de realisatie van een artificial superintelligence (ASI).

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten