Dogecoin Nieuws

Dogecoin wallet verplaatst na 9 jaar 2,37 miljoen DOGE

Het populaire Twitter account genaamd Whale Alert heeft laten weten dat een Dogecoin adres, dat al meer dan acht jaar inactief was, 2,37 miljoen DOGE heeft verplaatst.

Inactief adres weer actief

In een tweet van vandaag bevestigde Whale Alert dat een Dogecoin adres dat al meer dan acht jaar inactief was 2,37 miljoen DOGE had verplaatst. Deze hoeveelheid DOGE had een waarde van meer dan 338.000 dollar.

Een andere on-chain tracker, genaamd Lookonchain, bevestigde deze transactie een uur later. Daarnaast onthulde het dat de transactiekosten slechts $0,001 waren.

Gegevens van BitInfoCharts lieten zien dat de whale DOGE had verzameld sinds december 2013 tot en met maart 2014. De whale leegde vandaag zijn wallet in twee transacties van respectievelijk 356.285 DOGE en 2.018.529,44 DOGE.

Het is nog onduidelijk of de 2,37 miljoen DOGE zijn weg naar exchanges heeft gevonden en of de whale van plan is de tokens te verkopen. Volgens sommigen zou dat een koersval kunnen veroorzaken, maar de meeste gebruikers zeggen dat de transactie niet groot genoeg is om een significante prijsactie te veroorzaken.

De transactie komt op het moment dat de meme coin een paar spannende dagen geniet, waarin het significante bearmarkt structuren heeft doorbroken en is verdubbeld in prijs. Dogecoin drijft mee op de golf van Elon Musk’s Twitter-acquisitie en online capriolen.

Dogecoin bezittingen

Uit gegevens van Lookonchain blijkt dat de top 50 houders van Dogecoin 63,71% van het aanbod in handen hebben. Verder onthult Lookonchain dat deze 50 grootste Dogecoin investeerders sinds de start van november weer flink aan het kopen zijn. Ze hebben sinds gisteren namelijk 484 miljoen DOGE toegevoegd aan hun bezittingen.

Al met al lijkt het sentiment dus weer positief te worden de afgelopen dagen, zowel onder kleine als grote investeerders. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de geruchten over een mogelijke toevoeging op Twitter.

Dogecoin nieuws

Dogecoin schiet omhoog na uitspraak Elon Musk over bouwen van mobiele telefoon
Elon Musk deelt aanstaande plannen voor Twitter
Elon Musk: “Twitter gaat de komende maanden een hoop domme dingen doen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten