Blockchain,

Drie open source Blockchain-startups krijgen ieder $15.000 van Binance Labs

De investeringsafdeling van Binance, Binance Labs, heeft drie (3) startups een subsidie van ieder $15.000 toegekend. Hiermee geeft het bedrijf in totaal $45.000 weg. De startups zijn bezig met het ontwikkelen van open-source blockchain-technologieën en worden als veelbelovend gezien.


Ironbelly, HOPR en Kitsune Wallet

De ondernemingen die de subsidies hebben ontvangen zijn Ironbelly, HOPR en Kitsune Wallet. Ironbelly houdt zich bezig met een mobiele wallet voor de Grin/Mimblewimble-blockchain. HOPR is een bedrijf dat zich bezig houdt met privacy-behoud van berichten en Kitsune Wallet is een upgradebare on-chain wallet.


Fellowship-programma

Door de bovengenoemde startups toe te voegen zijn de eerste 3 fellows van het fellowship-programma van Binance Labs opgestart. Met dit programma is Binance van plan om ontwikkelingsprojecten te financieren en te ondersteunen. Zo kunnen innovatieve ideeën volgens Binance Labs goed gebruik maken van een betrokken gemeenschap van ontwikkelaars en ondernemers.


Ondersteuning in vroeg stadium

Hiernaast exploiteerd Binance Labs ook een programma om blockchain-projecten dat nog in een vroeg stadium zitten te helpen. Op dit moment doen zij dat in Berlijn, Buenos Aires, Hong Kong, Lagos en Singapore. Verwacht wordt dat dit na een testperiode uitgebreid wordt naar meer steden.