Crypto trading
Bitcoin

Durfkapitalist Burniske: Twijfel als brandstof voor toekomstige rendementen in crypto

Een crypto-vooruitziende durfkapitalist, die in 2022 de bodem van de cryptomarkt nauwkeurig voorspelde, deinst niet terug voor de voortdurende turbulentie op de cryptomarkt.

Burniske: Cryptomarkt cyclisch, twijfel cruciaal voor winst

Chris Burniske, een partner bij het durfkapitaalbedrijf Placeholder, heeft zijn 261.000 volgers op Twitter meegedeeld dat de cryptowereld zich momenteel in een fase bevindt waarin twijfel overheerst over haar voortbestaan.

Burniske benadrukt dat dit huidige sentiment een essentieel onderdeel is van de cyclische aard van de markt, die uiteindelijk kan leiden tot aanzienlijke winsten in de toekomst.

“Het bestaan van existentiële twijfel over de toekomst van crypto in 2023 is de voedingsbodem voor de soort waanzinnige rendementen waar mensen over een paar jaar met open mond naar zullen kijken. De details van die twijfel kunnen variëren bij elke bear, maar de twijfel zelf blijft altijd opkomen.

Een idee waar de samenleving al lang consensus over heeft, zal niet zomaar met een factor 10 tot 100 vermenigvuldigd worden. De meeste mensen hebben niet het uithoudingsvermogen om zo langdurig te twijfelen en vol te houden. En de meest fervente twijfelaars kunnen de verleiding niet weerstaan om zich op zulke momenten te laten meeslepen, denkend dat ze de overwinning binnenhalen. Het kan overweldigend voelen.

Maar blijf rustig ademhalen, verzamel alle feiten en behoud een breed perspectief. Blockchains zijn simpelweg te belangrijk voor onze digitale architectuur en de toekomstige verspreiding van waarheid en eigendom om verloren te gaan,”aldus Burniske.

SEC-rechtszaken veroorzaken daling van crypto koersen

Vorige week daalden de prijzen van cryptovaluta over de hele linie nadat het nieuws naar buiten kwam over de rechtszaak die de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) aanspande tegen ‘s werelds toonaangevende cryptobeurs Binance en zijn CEO Changpeng Zhao. De toezichthouder beschuldigde het bedrijf ervan de wetgeving op het gebied van beleggersbescherming en effecten te hebben overtreden.

Een dag later diende de SEC een rechtszaak in tegen Coinbase vanwege “het opereren als een niet-geregistreerde effectenbeurs, makelaar en clearing agentschap”.

Als gevolg hiervan is de totale marktkapitalisatie van cryptomunten in de afgelopen maand met meer dan 6% gedaald.

Bitcoin nieuws

El Salvador behaalt winst op cumulatieve Bitcoin-investeringen
Goudprijs bereikt nieuw hoogtepunt terwijl Bitcoin $41.000 doorbreekt
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Meer nieuws

Meest gelezen

Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers
Deze 3 crypto’s kunnen enorm stijgen in december
Top 5 cryptomunten met potentieel voor sterke groei in December