XRP stijgt prijs
Ripple

Een van de Meest Bizarre Prijsvoorspellingen voor Ripple (XRP)

Ripple’s crypto token, XRP, trekt veel aandacht van investeerders en is vaak het onderwerp van bizarre prijsvoorspellingen. Een recente, opmerkelijke voorspelling komt van de populaire crypto analist ‘CryptoBull’.

Na het analyseren van eerdere koersbewegingen, voorspelt deze analist een aanzienlijke stijging van XRP, met mogelijke prijsdoelen van $4,20 en $7,20. Opmerkelijk genoeg voorspelt de analist zelfs een mogelijke stijging van XRP tot $470.

Hoe realistisch zijn de prijsvoorspellingen?

Hoewel bijna iedereen het doel van $470 voor XRP als onhaalbaar beschouwt – dit zou immers een stijging van de marktkapitalisatie van XRP naar een onvoorstelbare $250 biljoen vereisen – worden de lagere doelstellingen als realistischer gezien. Ter illustratie: tijdens de bull run van 2021 bereikte de totale marktkapitalisatie van de gehele cryptomarkt ongeveer $3 biljoen, op het moment dat Bitcoin zijn piek van bijna $70K aantikte.

Meer gematigde verwachtingen

Andere marktanalisten, zoals Dark Defender, hebben voorzichtigere voorspellingen gemaakt met betrekking tot XRP. Zij verwachten dat de prijs van XRP op korte termijn zou kunnen stijgen tot ongeveer $1,88. Dark Defender benadrukt echter dat XRP eerst een belangrijke test moet doorstaan door twee opeenvolgende dagen onder de kritieke ondersteuningslijn van $0,6044 te blijven.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Ripple veroorzaakt onrust met enorme XRP-transacties ter waarde van $217 miljoen
Expert voorspelt: Dit is wanneer er een XRP ETF zal komen
Ripple krijgt een grote upgrade: DeFi-integratie op XRP Ledger in aantocht
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Crypto analist doet ‘rationele’ Bitcoin prijsvoorspelling
4 redenen waarom de Bitcoin koers daalt vandaag