EOS Crypto
Altcoin

EOS Network Foundation beperkt totale voorraad van EOS tot 2,1 miljard eenheden

Yves La Rose, CEO van de EOS Network Foundation, heeft de goedkeuring aangekondigd van een belangrijk voorstel om de totale voorraad van EOS te beperken tot 2,1 miljard eenheden. Dit besluit komt voort uit een door de gemeenschap geleid initiatief waarbij blokproducenten overeenkwamen om een vaste voorraadlimiet in te stellen en ongeveer 80% van de overtollige munten te verbranden.

Deze maatregel richt zich voornamelijk op toekomstige emissies, waardoor de geplande totale voorraad van 10 miljard naar 2,1 miljard munten wordt teruggebracht.

Implementatie van eerste update in komende maanden verwacht

De EOS Network Foundation, die de EOS-gemeenschap vertegenwoordigt, nam in 2021 de controle over van Block.one. De Foundation diende een multi-signature voorstel in om de EOS-voorraad te beperken en kreeg goedkeuring van ten minste 15 van de 21 EOS-blokproducenten. La Rose bevestigde de consensus in een bericht op X en benadrukte de acceptatie van het tokenomics-voorstel door het netwerk. De eerste update zal naar verwachting in de komende maanden worden geïmplementeerd.

Momenteel heeft EOS een circulerende voorraad van 1,15 miljard munten, wat 54% van de geplande totale voorraad vertegenwoordigt. Er worden nog eens 950 miljoen EOS-munten geslagen om de groei van het ecosysteem en activiteiten zoals het belonen van stakers en blokproducenten te ondersteunen.

Toewijding aan duurzaamheid op lange termijn

In zijn aankondiging gaf La Rose een gedetailleerde beschrijving van deze plannen en legde de nadruk op de toewijding van de EOS Network Foundation aan de duurzaamheid op lange termijn van de EOS-community.

De EOS Network Foundation, opgericht in augustus 2021 onder leiding van La Rose, is een non-profitorganisatie die het netwerk wil ondersteunen en ontwikkelen. De Foundation onthulde een nieuwe routekaart voor het EOS-ecosysteem. EOS trok aanvankelijk aanzienlijke belangstelling tijdens zijn initial coin offering (ICO) van 2017 tot 2018, waarmee $ 4 miljard werd opgehaald.

Eerder waren er geschillen tussen de Foundation en Block.one, met beweringen dat Block.one geen aanzienlijke ICO-fondsen in het EOS-netwerk had herinvesteerd zoals aanvankelijk was beloofd. Onder leiding van La Rose blijft de Foundation initiatieven ondernemen om de groei van het netwerk te ondersteunen en aan de behoeften van de community te voldoen.

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken