Luna burn
Altcoin

Er zijn 96 miljoen Luna Classic tokens geburned met één transactie

Er worden steeds meer Luna Classic tokens geburned en gestaked. Dit doet de community om de LUNC token nieuw leven in te blazen en dat lijkt aardig te lukken.

Er worden steeds meer LUNC tokens geburned

LUNC investeerders blijven het project steunen. De groep investeerders hoopt LUNC weer waardevol te maken door ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk tokens worden gestaked en geburned. Het aantal tokens dat geburned wordt schiet de laatste tijd omhoog. Er worden nu al tientallen miljoen Luna Classic tokens per dag vernietigd.

Volgens gegevens die worden gedeeld door LunaBurnTracker, zijn er in minder dan 72 uur bijna 150 miljoen LUNC-tokens geburned door investeerders. Vandaag lijkt het nog harder te gaan want er werden vanochtend in 1 dag tijd 96 miljoen LUNC tokens vernietigd.

Inspanningen van de gemeenschap

Dat de community zo zijn best doet om zo veel mogelijk tokens te vernietigen heeft natuurlijk één belangrijke reden. Het burnen van de tokens betekent namelijk dat het aantal tokens in omloop kleiner wordt. Dat gegeven zorgt ervoor dat de tokens zeldzamer worden en de prijs zal stijgen.

Ondanks de vooruitgang die tot nu toe is geboekt, is de gemeenschap van mening dat het aantal Burns omhoog zal schieten zodra de burn belasting van 1,2% is geïmplementeerd voor alle LUNC on-chain-transacties. Sommige crypto exchanges hebben al aangekondigd dat ze het voorstel zullen steunen zodra het op 20 september 2022 live gaat. Dit zou de Luna Classic koers nog verder kunnen laten stijgen.

Altcoin nieuws

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’
Near Foundation introduceert revolutionaire blockchainhandtekeningen voor cross-chain interoperabiliteit
Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?