Ethereum bereikt hoogste waarde sinds 10 maanden geleden

 
 

Naast dat de Bitcoin (BTC) een enorme stijging meemaakt, gaat ook de grootste altcoin Ethereum (ETH) goed. Doordat de cryptocurrency weer boven $300 staat, weet de crypto weer de hoogste waarde te bereiken sinds tien maanden geleden.


Augustus 2018

Vannacht tikte Ethereum al $306 aan. Deze waarde wist de crypto niet meer te behalen sinds 19 augustus 2018.

Gedurende 2019 heeft Ethereum al een enorme stijging mogen meemaken en is de waarde inmiddels meer dan verdubbeld ten opzichte van december 2018. Toch moet de crypto nog een stukje; in januari 2018 wist de crypto zijn recordhoogte te bereiken van $1.431.


Tot welke hoogte kan Ethereum nu doorstijgen?

Eerder deze week schreven we een artikel over de prijsverwachtingen van Ethereum. Uit dit artikel bleek dat Ethereum door kan stijgen tot $356 voordat het de volgende grote weerstand vindt. Mocht Ethereum deze weerstand doorbreken dan zou de prijs exponentieel kunnen stijgen.


Met Ethereum betalen bij Amazon

Momenteel werken twee crypto startups samen om Amazon-aankopen door middel van Ethereum mogelijk te maken. Door een extensie te ontwikkelen voor diverse webbrowsers kunnen klanten hun Ethereum gebruiken om te betalen voor hun Amazon bestellingen.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken