Ethereum gaat spoedig een grote beweging maken

Een analist merkt op dat een combinatie van factoren lijkt te suggereren dat er een enorme prijsbeweging aankomt voor Ethereum. Of deze beweging al dan niet gaat zorgen voor een koersdaling of stijging is echter een andere vraag.


Er komt een grote prijsbeweging aan voor Ethereum

Ethereum vertoonde dit weekend enkele tekenen van kracht. De koersstijging tot richting de $370 markeert een sterk herstel en kan erop duiden dat er nog meer opwaarts potentieel is.

ETH blijft voor nu onder het cruciale weerstandsniveau van $380, dat wordt beschouwd als de belangrijkste factor die kan bepalen waar de koers heen zal gaan. Als de Ethereum koers naar boven uitbreekt lijkt de richting omhoog weer ingezet. Als ETH hier wordt afgewezen kan het een zware week worden voor de grootste altcoin.

Ook merken analiste op dat een samenvloeiing van factoren erop lijkt te wijzen dat er op korte termijn een enorme beweging op handen is. Aangezien de laatste prijsbewegingen redelijk positief zijn zou dit kunnen betekenen dat de Ethereum koers flink kan gaan stijgen.


Ethereum beweegt richting belangrijkste weerstandsniveau

Op het moment van schrijven ligt de Ethereum prijs rond de $363. Dit is rond de prijs waartegen de cryptocurrency de afgelopen dagen en weken heeft gehandeld.

Een analist merkt op dat de beweging op korte termijn waarschijnlijk volledig zal afhangen of de $380 grens doorbroken zal worden of niet. Dit niveau werd eerder deze week als weerstand vastgesteld en was voorheen het ondersteuningsniveau van ETH.

“Dit zijn de niveaus van ETH waar ik naar kijk. Heel simpel.” zei hij terwijl hij naar de onderstaande tabel wees.

Ethereum
Ethereum koers – Bron: TradingView

Analist: ETH gaat een enorme stap zetten

Een analist, terwijl hij keek naar de marktstructuur van Ethereum, de reactie op ondersteuning en een opkomende bull-wimpel, legde uit dat hij verwacht dat ETH op korte termijn een grote beweging zal zien.

“ETH staat op het punt grotere bewegingen te maken,” zei hij terwijl hij naar de onderstaande grafiek wees.

ETH kan grote beweging maken – Bron: TradingView

Hoe Ethereum dit weekend reageert op $380, zou de toon moeten zetten voor de trendrichting voor de komende week.