Ethereum

Ethereum investeerders halen in 1 uur 659K ETH van exchanges

Ethereum investeerders halen massaal hun Ether tokens van exchanges af. Op 22 januari werden er in 1 uur tijd maar liefst 659.000 ETH tokens afgehaald, zo vertelde Alex Saunders, CEO van NuggetsNews.


659.000 Ethereum tokens verlieten de exchanges

Hieronder is de grafiek te zien waarop Alex Saunders zich baseert. Hij schreef:

“Grootste terugtrekking van ETH-tokens ooit? 659k Ether verliet gisteren exchanges in één enkel uur toen dip-kopers munten naar hun stack & stake stuurden.”


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Ethereum is weer terug bullish terretorium

Ethereum-investeerders hebben dus hun tokens verplaatst naar offline wallets, DeFi-platforms of ETH 2.0-staking-wallets. De beweging naar een van de drie mogelijkheden is positief voor Ethereum, omdat dit betekent dat investeerders optimistisch zijn over de prijs op de lange termijn. Bovendien, met minder Ethereum tokens op exchanges, zal de prijs van ETH stijgen. Dit komt omdat het aanbod afneemt en de vraag blijft stijgen.

De Ethereum koers is weer terug in bullish gebied nadat de grootste altcoin het $1.300 prijsgebied heeft teruggewonnen. Op het moment van schrijven kost 1 ETH token ongeveer op $ 1.338. Voor nu is het belangrijk om het weerstandsgebied van $1.350 te overwinnen. Als dit lukt lijkt de kans groot dat Ethereum zijn All Time High weer gaat testen.

Ethereum prijs herstelt – Bron: Tradingview

De kans is groot dat het bullish momentum van Ethereum wordt gehandhaafd tot ten minste 8 februari, wanneer de CME-groep hun ETH-futurescontracten op maat lanceert voor institutionele beleggers.