Ethereum Nieuws

Fundstrat: “Ethereum prijs kan $10.5K bereiken”

De nieuwe Ethereum 2.0 upgrade, in combinatie met de potentie van de DeFi-markt en het bereiken van een nieuwe All Time High zou volgens een analist van Fundstrat de Ethereum prijs kunnen opdrijven tot boven de $10.000.


De ETH koers kan met 700% stijgen

David Grider, strateeg van Fundstrat, gaf gisteren commentaar op het feit dat Ethereum een nieuw historisch record van $1.430 bereikte. Grider zei dat de ETH koers nog steeds met meer dan 700% zou kunnen stijgen tot een prijs van $10.500.

Ook zei de strateeg dat Ethereum op dit moment het beste risk/reward ratio biedt van alle cryptomunten en hij benadrukte dat de Ethereum blockchain de grootste basis is voor DeFi-toepassingen. “Blockchain computing kan de toekomst van de cloud zijn”, merkte Grider op.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


De uitspraken zijn niet volledig uit de lucht gegrepen. Vele analisten dichten Ethereum namelijk een grote toekomst toe. Nu Ethereum vorderingen maakt met zijn Proof-of-Stake-upgrade, heeft zijn netwerk het potentieel om aanzienlijk te schalen en transacties te verwerken op een niveau dat vergelijkbaar is met Mastercard en Visa.

Daarnaast is er nog een opvallend gegeven die de kracht van ETH onderstreept. Volgens gegevens van analysebedrijf Messari verwerkt het Ethereum-netwerk nu tot 28% meer transacties per dag dan Bitcoin.

Op het moment van publicatie wordt ETH verhandeld voor $ 1.305, ongeveer 7% gedaald in de afgelopen 24 uur. In de afgelopen maand is de prijs echter met meer dan 98 procent gestegen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten