Ethereum koers
Ethereum

Ethereum koers kan stijgen naar 270 dollar

Ethereum heeft de laatste tijd uitzonderlijk goed gepresteerd. De munt boekte sinds het begin van het jaar een winst van meer dan 70%. De munt steeg even richting de $230 dollar, zakte even terug maar ligt nu alweer rond de $236 dollar. De vraag is nu: Tot waar kan de prijs stijgen?


Ethereum koers kan stijgen naar $270

3 dagen geleden raakte de Ethereum koers al even een waarde van $230 aan. Echter, in de dagen daarna zag de altcoin een lichte daling in waarde. Het leek even op een correctie naar onder, wat trouwens niet gek is na zo’n enorme koersstijging. Nu blijkt dat de correctie kleiner was dan veel mensen verwachtten. De koers is vandaag weer omhooggeschoten en ligt op het moment van schrijven rond de $235 dollar.

Het niveau van $230 niveau is van oudsher een sterk weerstandsniveau en een koersstijging door deze grens betekent vaak dat de munt nog veel verder stijgt. De stijging van vandaag is dan ook een heel goed teken. Volgens verschillende analisten kan de Ethereum koers nu zomaar richting de $270 dollar stijgen.


Ethereum is een koopje

Op 6 februari gaf analist Josh Rager al aan dat met al het bullish nieuws rond Ethereum, dat de munt voor een prijs van $200 een koopje is. De handelaar gaf aan dat $200 nog steeds 85% lager is dan het hoogste punt dat ooit behaald werd. De koers lag toen rond de $1.417 dollar. Mede hierdoor kan Ethereum dus een geweldige aankoop zijn.

Dit is niet de enige reden waarom ETH een goede aankoop is. Er zijn een aantal belangrijke factoren die de prijs omhoog lijken te stuwen. Zo zien we een enorme opkomst van DeFi en een snelle ontwikkeling van Ethereum 2.0. Deze factoren in acht genomen lijkt de munt klaar te zijn voor een enorme koersstijging.