Ethereum prijs boven $230, ook Ripple (XRP) blijft stijgen


Nadat Ripple (XRP) gisteren al begonnen was aan een indrukwekkende rally, zien we vandaag dat ook Ethereum (ETH) enorm stijgt. Waar komen de munten een weerstand tegen?


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Ethereum koers boven $230 dollar

ETH is vandaag bezig met een enorme opmars. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Ethereum token rond de $232 dollar. Minder dan een dag geleden lag de ETH prijs nog rond de $205 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 12,5 procent is gestegen.

 
ethereum-prijs-230

In de prijsanalyse schreven we dat ETH 2 weerstandsniveau’s tegen zou komen. Namelijk die van $225 dollar en als die doorbroken is die van $255 dollar. Nu de $225 dollar weerstand doorbroken lijkt de weg vrij te zijn voor Ethereum om te stijgen tot de $255 dollar weerstand.

 

Ripple (XRP) zet enorme prijsstijging door

Gisteren schreven we al dat XRP bezig was met een enorme rally naar boven. Vandaag zien we dat de rally gewoon nog aanhoudt. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,433 dollar. Gisteren lag de Ripple prijs nog rond de $0,372 dollar. Dat betekent dat de XRP koers vandaag opnieuw met 14,67 procent is gestegen.

 
ripple-prijs-blijft-stijgen

In onze prijsanalyse gaven we aan dat XRP door kon stijgen tot $0,45 dollar. Als ook deze grens doorbroken wordt komt de munt een kleine weerstand tegen rond de $0,565 dollar. Hierna lijkt de weg vrij voor een XRP prijs van $0,60 dollar.

 
Newsbit Telegram

Volg ons telegram kanaal en discussieer mee! @newsbit_crypto

JOIN Close