Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum prijs corrigeert en valt terug tot onder $920

Nadat Ethereum rond 08:00 ’s ochtends nog een piekprijs van $1.170 bereikte, ondergaat ETH nu een flinke correctie. De prijs zakt in een uur tijd met $180 naar een koers van $950.


Een flinke correctie

Alle ogen zijn gericht op de grootste altcoin ter wereld. ETH heeft in de afgelopen 24 uur namelijk een bizar koersverloop getoond. De prijs lag gisterochtend rond de $785. In de loop van de dag schoot de prijs omhoog en doorbrak de $800, $900 en $1.000-zones. Vandaag, rond 08:00 ‘ ochtends bereikte de koers zelfs een hoogtepunt van $1.170 wat een koersstijging van meer dan 40% is.

Echter, na het bereiken van de top is de koers hard teruggevallen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $968. Zal Ethereum een deel van zijn winst weten te behouden, of zakt de prijs weer terug tot zijn oude $800 niveau?


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Een correctie is gezond

Als het aan crypto analisten ligt is de correctie die we deze ochtend meemaken alleen maar gezond te noemen. Een dagelijkse winst van meer dan 40 procent is bijna onhoudbaar. Dat gezegd hebbende, verwachten de meeste analisten dat de correctie niet enorm zal zijn. Investeerders zullen hoogstwaarschijnlijk de dip kopen. Als dit inderdaad gebeurd zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat de Ethereum prijs weer boven de $1.000 ligt. Vanaf daar zal de grootste altcoin kracht kunnen gaan verzamelen om zijn oude All-Time-High van $1.325 aan te vallen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten