Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum whales maken 100K ETH over binnen 24 uur

Gegevens gepubliceerd door Whale Alert suggereren dat er op 25 januari in 24 uur tijd 5 transacties hebben plaatsgevonden die meer dan 100.000 ETH hebben verplaatst. Dit toont aan dat Ethereum whales in actie komen.


5 transacties verplaatsen 100.000 Ethereum

De identiteit van deze whales blijft onbekend. Twee van deze transacties verplaatsten 46.000 ETH van crypto exchange Binance naar onbekende wallets. Nog eens 9.000 ETH werd verplaatst van Crypto.com naar een onbekende wallet.

Daarnaast was er nog een andere transactie waarbij 25.450 ETH betrokken was. Deze werd geregistreerd toen een niet-geïdentificeerde gebruiker voor bijna $35 miljoen aan crypto valuta overboekte naar een onbekende wallet. Bovendien werd er nog eens 19.000 ETH overgebracht naar een andere crypto wallet. De totale waarde van deze transacties bedraagt bijna $140 miljoen.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Ethereum prijsveranderingen en bewegingen van whales

Dit weekend werden 57.625 ETH overgedragen van crypto-exchange Bitfinex naar een onbekende wallet. Deze overdrachten van grote crypto exchanges suggereren dat Ethereum whales ernaar streven meer crypto valuta te verzamelen en een voorraadtekort van de coin te creëren. Dit kan de prijzen verder opdrijven.

Een enorme hoeveelheid crypto valuta heeft de crypto exchange al verlaten. Analysebedrijf Glassnode suggereert dat de Ethereum accumulatie is toegenomen. De saldi op prominente exchanges zijn de afgelopen week alleen al met 4,5% gedaald. Dit gebeurt echter niet alleen bij Ethereum. Andere activa zoals TRX en LINK ondergaan ook een vergelijkbare accumulatie.

De prijs van de Bitcoin is de afgelopen drie maanden aanzienlijk gestegen en altcoins hebben een vergelijkbaar pad gevolgd. Op dit moment zien we dat het vooral de DeFi-tokens zijn die geweldige winsten behalen. De Ethereum koers is vandaag met 8% gestegen, de Chainlink koers met 12% en de Polkadot prijs met 10,2%.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten