Ghost Coin van McAfee ingezet als betaaloptie in Hong Kong

De Ghost Coin (GHOST), de cryptocurrency die gericht is op privacy en door John McAfee ontwikkeld is, kan vanaf heden worden gebruikt bij automaten die in Disneyland in Hong Kong zijn geplaatst.


Ruim 60 automaten

Deze aankondiging werd allereerst op het sociale netwerk Twitter gepubliceerd. Hierin werd duidelijk dat de op privacy gerichte cryptocurrency een samenwerking aangegaan is met ivendPay. Dit is een bedrijf dat zich bezig houdt met cryptocurrency-betalingssystemen.

Door deze samenwerking kan de crypto-munt nu worden gebruikt bij ruim 60 automaten in Hong Kong, zelfs in Disneyland Hong Kong.

https://twitter.com/GhostbyMcAfee/status/1277321271747977223

Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Aanhoudende controverse

Afgelopen week werd de crypto-munt gelanceerd te midden van een aanhoudende controverse rondom de munt. De munt kwam namelijk onder vuur terecht nadat bleek dat er diverse onderdelen van de Ghost-whitepaper simpelweg waren gekopieerd vanuit het open-source protocol ‘PIVX’. Alhoewel McAfee toegaf dat hij plagiaat had gepleegd op deze onderdelen, dreigde hij nog steeds om PIVX aan te klagen wegens laster. Of dit echter doorgaat en of McAfee enige argumenten heeft om een dergelijke aanklacht te kunnen ondersteunen, mocht dit gebeuren, is onbekend.


 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken