Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Grayscale voegt LINK, BAT en 3 andere crypto’s toe

De grootste crypto-vermogensbeheerder ter wereld, genaamd Grayscale, heeft zijn productportfolio uitgebreid door trusts toe te voegen voor vijf nieuwe munten. Namelijk voor Chainlink (LINK), Basic Attention Token (BAT), Decentraland (MANA), Filecoin (FIL) en Livepeer (LPT).


Grayscale voegt 5 nieuwe crypto’s toe

De CEO van het bedrijf, Michael Sonnenshein, maakte eerder vandaag het nieuws op Twitter bekend. Met de toevoeging van de vijf bovengenoemde munten is het totale aantal Grayscale Trusts gegroeid tot 14 tokens. Sonnenshein legde uit dat de vraag van investeerders naar nieuwe crypto’s nog nooit zo hoog is geweest aangezien ze een omslagpunt hebben bereikt.

De vijf nieuwe trusts zijn al open voor inschrijvingen door in aanmerking komende individuele en institutionele geaccrediteerde beleggers.


Enorme koersstijgingen

Interessant is dat vier van de vijf munten enorm in waarde zijn gestegen na de aankondiging. LPT steeg met ongeveer 125% naar $16. De BAT koers sprong omhoog met 46% naar $1,20. De FIL prijs steeg met 35% naar $73 en de LINK koers steeg met 10% naar $30.

BAT koersverloop – Bron: Tradingview

MANA is het enige token die op het moment van schrijven niet heeft weten te profiteren van het nieuws.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten