geld rijk
Tron

Handelaar zet $1.000 om in $750.000 met populaire Tron-memecoin SunWukong

Een cryptohandelaar heeft een enorme winst behaald door te handelen in de Tron-memecoin genaamd ‘SunWukong’. Met een initiële investering van slechts $1.000 wist de handelaar zijn inleg te laten groeien tot maar liefst $750.000.

Deze gigantische winst benadrukt zowel de potentie als de volatiliteit van de cryptomarkt, waar aanzienlijke rendementen mogelijk zijn, maar waar ook grote risico’s aan verbonden zijn. Ondanks deze enorme winst heeft de handelaar nog geen enkele token verkocht.

Black Myth: Wukong

SunWukong is gelanceerd op de Tron-blockchain en is geïnspireerd door het populaire spel Black Myth: Wukong. Sinds de lancering van het spel deze week heeft Black Myth veel aan populariteit gewonnen, wat de interesse in de SunWukong-memecoin aanzienlijk heeft vergroot.

Gezien de enorme hype rondom het spel is het dan ook niet gek dat de waarde van SunWukong snel is gestegen en de aandacht heeft getrokken van zowel particuliere als institutionele investeerders.

Een winst van 750x

De handelaar waar we in dit bericht over spreken, kocht 43,8 miljoen SunWukong-tokens voor slechts $997. Deze tokens waren op hun hoogtepunt bijna $750.000 waard. De hype rond deze memecoin werd grotendeels aangewakkerd door Tron-oprichter Justin Sun, die zijn X-profielplaatje veranderde naar SunWukong.

De koers van SunWukong is echter nu aan het dalen, en de tokens van de handelaar zijn momenteel nog slechts $220.000 waard. Dit onderstreept hoe extreem volatiel memecoins kunnen zijn, en dit voorbeeld laat duidelijk zien hoe snel de waarde ervan kan fluctueren.

SunPump is een groot succes

Tron-memecoins zijn plotseling enorm populair geworden. Dit komt doordat Justin Sun, de oprichter van Tron, een eigen memecoin-platform heeft gelanceerd genaamd SunPump, als reactie op Solana’s Pump.fun-platform. Sinds de lancering heeft SunPump in slechts acht dagen meer dan $1 miljoen aan inkomsten gegenereerd.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Tron of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Altcoin nieuws

Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13