Het aantal Ethereum-adressen met ten minste 1 ETH bereikt recordhoogte

Het aantal Ethereum adressen met ten minste één ETH bereikte vandaag een recordhoogte, volgens gegevens van Glassnode.


Een voorspoedig jaar voor Ethereum

Het was een voorspoedig jaar voor Ethereum. Helemaal als we kijken naar de prijs prestaties van de afgelopen maanden. De goede prestaties komen mede doordat ETH de ruggengraat is van de DeFi sector. In deze sector zit nu namelijk $14 miljard vast, volgens DeFi Pulse.

Totale waarde in DeFi – Bron: DeFi Pulse

In juli waren er 1,076 miljoen Ethereum-adressen met ten minste één ETH. In september is dit naar 1,126 miljoen gestegen, wat een stijging van 50.000 adressen is.

Aantal ETH-adressen met minstens 1 ETH – Bron: Glassnode

Toch is de procentuele stijging niets vergeleken met de bull run die eind 2017 begon. Toen bereikte Ethereum zijn hoogste prijs ooit met ongeveer $1.300.

Op 1 januari 2017 waren er slechts 65.907 Ethereum wallets met ten minste 1 ETH. Maar in januari 2018, toen ETH zijn all-time high bereikte, waren er 872.783 adressen. Dit is een stijging van maar liefst 1.224%.

Aantal ETH-adressen met minstens 1 ETH vanaf 2015 – Bron: Glassnode

Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Aantal wallets teken van gezondheid

Een toename van Ethereum wallets is een teken van de gezondheid van de industrie. Hoewel ETH wallets niet noodzakelijkerwijs eigendom zijn van individuen, suggereert de toename van de afgelopen maand dat mensen meer aandacht besteden aan de munt.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Ether token rond de $509 en heeft Ethereum een marktkapitalisatie van $57,9 miljard.