Newsbit

Ethereum (ETH)

Het aantal Ethereum whales neemt snel toe

Ethereum (ETH)

Het aantal Ethereum-whales met 10.000 of meer Ether tokens is, volgens de onderzoekers van Santiment, toegenomen van 1.211 naar 1.225. Dit betekent dat het aantal ETH whales een nieuw record heeft bereikt. De toename van het aantal whales vond plaats terwijl kleine Ethereum investeerders juist hun tokens verkochten.


“Ethereum whales nemen geen winst”

Het team van Santiment schreef op twitter dat Ethereum whales dus helemaal geen winst nemen, ondanks het bereiken van een All Time High. “Het aantal ETH whales is juist gestegen van 1.211 naar 1.225. Ondertussen nemen kleine Ethereum investeerders juist winst.”


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Ethereum weer boven $1.200

Wat de prijs betreft, Ethereum wordt momenteel verhandeld voor $1.220. Dat betekent dat de prijs vandaag weer wat opgekrabbeld is nadat het gisteren een dieptepunt van $1.040 bereikte.

Ethereum prijs herstelt – Bron: Tradingview

De enorme koersval van gisteren werd veroorzaakt door een crashende Bitcoin koers. De prijs van de grootste cryptomunt ter wereld daalde namelijk in 1 dag tijd van $35.000 naar $28.950. Deze crash trok alle altcoins met zich mee.

De verkoop rondom Bitcoin is te koppelen aan twee evenementen. Ten eerste verkochten miners van een grote BTC mining pool veel van hun crypto tokens. Daarnaast zien we een toenemende onzekerheid op de markt en een groot aantal investeerders die winst nemen.

Voor Ethereum is het nu belangrijk dat het de $1.200 weet om te zetten naar een ondersteuning. Dit gebied zal de komende dagen een belangrijks aandachtsgebied zijn. Als het lukt dit niveau te behouden kan de grootste altcoin weer een gooi doen naar zijn All Time HIgh van $1.440.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top