IBM Sterling voegt geavanceerde volgfuncties van supply chain toe

IBM Sterling heeft een upgrade uitgevoerd op haar supply chain platform. Met de toevoegingen die de upgrade met zich mee hebben gebracht, kunnen de blockchain en de op AI gebaseerde suite snel retouren en voor meerdere kanalen logistieke uitdagingen oplossen.


IBM Services & Bluewolf

Gezamenlijk hebben IBM Services en Bluewolf een connectorservice ontwikkeld om de Salesforce Commerce Service en Marketing Clouds aan te sluiten bij IBM Sterling. Deze integratie helpt retailers om zowel de offline als de online winkelervaring te combineren.

Hierdoor wil het platform bijdragen aan het verminderen van onenigheid in winkels. Dit doet het platform door retailers voornamelijk te helpen bij het optimaliseren van front- en back-office connectiviteit. Hiernaast worden retailers geholpen bij rendementen van hun productassortiment.


IBM Sterling Platform

IBM is actief in de blockchain wereld. Het IBM Sterling-platform is het nieuwste in een reeks ontwikkelingen van het bedrijf in de blockchain en supply chain-industrie. Het platform werd in oktober 2019 geïntroduceerd. De tak van het bedrijf legt hun focus op de integratie van gegevens tussen diverse deelnemers in de supply chain.

Hiernaast vraagt het bedrijf ook regelmatig blockchain-patenten aan, zoals dit patent tegen diefstal van pakketten door drones. Ook is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Stellar. In dit artikel lees je meer over deze samenwerking.


 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken