Bitcoin, BTC
Bitcoin

InvestAnswers voorspelt Bitcoin koers van 920.000 dollar in 2028

De populaire InvestAnswers voorspelt dat de goedkeuring van een Spot Bitcoin ETF een gigantische kapitaalinstroom vanuit Wall Street zal opleveren voor de markt. Tegenover zijn ruim 447.000 abonnees op YouTube vertelt de analist dat giganten als Fidelity Investments, Charles Schwab, Citadel, Deutsche Bank, BlackRock, Nomura en Franklin Templeton samen 25,22 biljoen dollar aan assets beheren.

AUD allocation

Stijging van 3.219 procent

Zelfs als deze partijen slechts 0,5 procent van hun kapitaal in Bitcoin zouden parkeren, dan zou dat volgens InvestAnswers een stijging van 3.219 procent kunnen opleveren voor Bitcoin na de volgende halving van april 2024.

Als die allocatie van 0,5 procent op jaarbasis zou plaatsvinden, dan zou de Bitcoin koers volgens InvestAnswers naar het niveau van 920.000 dollar per Bitcoin stijgen in april 2028 (wanneer er weer een halving zal plaatsvinden).

MIN Performance

“EĆ©n van de bestuurders van BlackRock zegt dat ze de Spot Bitcoin ETF binnen drie tot zes maanden zullen krijgen. Zoals ik eerder al zij, dat moet voor de halving zijn. BlackRock wil er niet inkomen na de halving. Ze weten namelijk dat het vuurwerk dan begint”, aldus InvestAnswers.

Heel erg bullish

Alles bij elkaar is InvestAnswers dus heel erg bullish over Bitcoin en eigenlijk ook op vrij korte termijn al. Je vraagt je dan wel een beetje af waarom we daar nu nog niets van terugzien.

Als de komst van een Spot Bitcoin ETF bijna een zekerheid is en dat zo enorm bullish is voor de Bitcoin koers, waarom zien we dan nu niet meer positieve koersactie?

Het antwoord op die vraag kan weleens liggen bij het macro-economische verhaal, dat op dit moment nog altijd negatief is voor de Bitcoin koers.

De inflatie is nog te hoog, waardoor de rentes ook nog langer op dit verhoogde niveau blijven. Dat is geen goede situatie voor de Bitcoin koers.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Grote Duitsen banken gaan Bitcoin en crypto-handel aanbieden
Ook deze Centrale Banken staan klaar om rente te verlagen: Wat zijn de gevolgen voor Bitcoin?
MichaĆ«l van de Poppe: “Bitcoin koers kan snel nieuwe all-time high bereiken”
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins