Bitcoin groen, Bitcoin stijgt
Bitcoin

Investeringslegende: 25% kans op Bitcoin koers van $160.000

Investeringslegende Peter Brandt, die in 2017 vrijwel exact de top van de Bitcoin koers wist te voorspellen, verwacht voor deze cyclus een koers van 160.000 dollar. Uiteindelijk ziet hij de bullmarkt, waar we nu inzitten, doorlopen tot het vierde kwartaal van 2025.

25% kans op Bitcoin koers van $160.000 dollar

Op basis van de onderstaande grafiek lijkt Peter Brandt te suggereren dat Bitcoin er 525 dagen over deed om van de bodem van november 2022 (~15.500 dollar) door het niveau van 50.000 dollar te breken.

Vanaf die uitbraak boven de 50.000 dollar verwacht hij dat het nog 525 dagen duurt voor Bitcoin om zijn top voor deze cyclus te bereiken.

De Bitcoin koers van 160.000 dollar lijkt een conservatieve voorspelling van Peter Brandt. In februari voorspelde de handelsveteraan namelijk nog een Bitcoin koers van tot wel 200.000 dollar voor september 2025.

Die voorspelling blijft volgens Brandt van kracht zolang de digitale munt boven het niveau van 50.000 dollar kan blijven.

Bitcoin niet meer in vroege fase van de bullmarkt

Als de analyse van Peter Brandt klopt, dan zit Bitcoin op dit moment niet meer in de “vroege fase” van de bullmarkt.

“Mijn geld staat nog steeds op het scenario waarin de halving precies de helft van de bullmarkt vertegenwoordigt, maar ik wil je waarschuwen dat voorzichtigheid en risico-management een cruciale rol spelen”, aldus Brandt.

Hiermee wil hij natuurlijk aangeven dat hij de wijsheid ook niet in pacht heeft en dat in principe alles zou kunnen gebeuren met Bitcoin. Het is helemaal geen gegeven dat de koers rustig doorstoomt naar het niveau van 160.000 dollar of hoger.

Eerst moet maar eens die magische koers van 100.000 dollar doorbroken worden. Dat lijkt met het huidige sentiment op de markt ook al een hele opgave te worden voor de digitale munt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Positief crypto nieuws: Fed Beleidsversoepeling kan Bitcoin naar $150.000 Stuwen
Trump omarmt crypto en accepteert Bitcoin en Dogecoin voor campagnedonaties
‘Bitcoin vormt gigantische bullish setup’
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?