Bitcoin stijgt
Bitcoin

Jason Pizzino voorspelt volgende bullmarkt voor Bitcoin

In een nieuwe strategie-sessie op YouTube zegt Jason Pizzino tegen zijn ruim 290.000 abonnees dat ze niet hoeven te rekenen op een terugkeer van Bitcoin naar de koers van 15.500 dollar. Dat was het dieptepunt van de huidige cyclus dat we in november 2022 bereikten na de spectaculaire implosie van FTX.

Volgens Pizzino is de kans groot dat de Bitcoin koers de belangrijkste steunniveaus weet te behouden en richting een nieuwe bullrun koerst.

Op naar de volgende bullrun voor Bitcoin

Als we Jason Pizzino mogen geloven is Bitcoin momenteel op weg naar een nieuwe bullrun. Overigens is de analist niet alleen bullish over Bitcoin, maar ziet hij ook kansen voor de Amerikaanse S&P 500 (de grootste aandelenindex van de VS).

Binnen enkele maanden verwacht Pizzino nieuwe all-time highs voor de S&P 500 en wat Bitcoin betreft is hij ook positief gestemd.

“Het voornaamste punt is dat we bijna zeker niet terugvallen naar de koers van 15.500 dollar. Ook lijkt een sluiting onder het dieptepunt van maart 2023 van 19.500 dollar niet mogelijk. Dat is iets waar ik op dit kanaal al langer over spreek.

Begin 2024 verwacht Pizzino een nieuwe all-time high voor de S&P 500 en vervolgens weer eentje rond januari 2025. “Ik denk dat we tenminste één nieuwe all-time high zien, wellicht een terugval en daarna de volgende; mogelijk op het moment dat Bitcoin aan zijn nieuwe bullmarkt begint”, aldus Pizzino.

Aandelenmarkten zijn belangrijk voor Bitcoin

Pizzino lijkt dus aan te geven dat de aandelenmarkten belangrijk zijn voor het koersverloop van Bitcoin. “Dat wordt dus een sleutelsignaal voor de markten, het gedrag van de aandelenmarkt”, zo sluit Jason Pizzino zijn verhaal af.

In de bovenstaande grafiek van de analist is duidelijk te zien dat Bitcoin momenteel uit de bearmarkt-fase gestapt is en middenin een accumulatie-fase zit. Een accumulatie-fase is een moment in de cyclus waarop mensen zich inkopen voor de volgende bullmarkt.

Dat betekent natuurlijk niet dat de volgende bullmarkt een garantie is. Op dit moment is Bitcoin daar nog ver vandaan met de koers die binnentikt op 28.324 dollar per munt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Bitcoin overstijgt $39.000, bereikt hoogste punt sinds April 2022
3 factoren die een stijging van de Bitcoin koers naar $40.000 kunnen veroorzaken
Bitcoin miningpool wil $3 miljoen aan transactiekosten teruggeven aan rechtmatige eigenaar
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen